Заблуждаваш се по гигахерците.
Galaxy S (i9000) има по-добър видео ускорител (или така да го кажа: видео карта) и по-производителен процесор (под по производителен нямам предвид да сравняваш гигахерците 1 с 1.4).
Да не говорим за поддръжка от Samsung, защото сравнението е смешно, а за XDA и custom ROM ICS няма нужда да говорим.
Единственото предимство при S Plus е 150 mAh повече батерия, но там е компенсирано от 1.4 GHz, които консумират значително повече от 1 GHz.
А ако толкова са ти приоритет гигахерците... Galaxy S можеш да го clock-неш и на 1.6 - 1.8 и на 2 GHz, но друг въпрос е, че ще прегрява по-бързо и батерията ще заминава още по-бързо.
I9001 Galaxy S Plus
Re: Samsung Samsung I9001 Galaxy S
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Заради графичния ускорител, според разбирачите.
-
- Регистриран: 05 апр 2012, 19:38
може ли някой да ми каже кой телефон е по-добър ? Samsung Galaxy S Plus I9001 или Samsung Galaxy Ace S5830 !!
Между тези двата определено [B]I9001[/B]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Вече съм собственик на такъв телефон. Всичко работи перфектно. Бих искал да попитам как се синхронизира телефона с компютър, защото всичките ми опити бяха безуспешни. Инсталирах KIES, но компютърът не отчита и съответно не свързва телефона. За помощта благодаря предварително!:)
Samsung Samsung I9001 Galaxy S
Колко ядрен е процесора му? (whistle)
колко ядрен е процесора му? и този амолед наистина ли дава перфектна картина при слънчев ден?
Защо е Galaxy S Plus, като Galaxy S е по-добър?!
Moje li nqkoi da mi kaje kakvo moje da se napravi i az polzvam tozi telefon ot okolo 7 meseca i sum dovolen no ot poslednite nqkolko zarejdaniq imam golqm problem mnogo bavno se zarejda,I ZAGRQVA IZKLIU4ITELNO MNOGO dostiga do 60 GRADUSA i postoqnno mi izpisva 4e zarejdaneto e v pauza visoka temperatura.:(