Абе на тоя телефон цената му не е изобщо съобразена!!!
Как може да е по-скъп от стандартния галакси с с 50лв. при положение, че В ЦЯЛ СВЯТ е с около 30% по-евтин?? Наистина нашите търговци са се объркали нещо
Ако не вярвате проверете :)
I9003 Galaxy SL
Re: Samsung I9003 Galaxy SL
Аз казвам следното: Стъклото се драска но значително по-малко. Жена ми има Samsung Wave с така нареченото Горила стъкло. Телефона не е виждал калъф. Носи се в чантата, по джобовете, търкаля се по масите и има 1-2 резки. Другия и телефон Nokia Е65 (разбира се много по-стар е) е с почти унищожено стъкло на дисплей. Според мен това стъкло се драска само от по остри и тежки предметти. Стандартните "причинители" не оставят никакви следи.
здравейте колелебая се между galaxy S и galaxy SL (blush) интересува ме за дисплея толкова ли е по-добър амоледа от супер клиър лсд дисплея, защтото разбрах че лсд-то се вижда по-добре на слънце (поне така ми казаха) дали е това така ? (blush) и другото което искам да попита .. за Adobe Flash 10.1 и май беше FlashLite 3.1 или нещо такова, 10.1 е в полза на SL Питам се кое е по-добре .. знам че амоледа е по-добре МАЙ от лсд-то ам за флаш 10.1 сущо МАЙ е по-добре от flash light 3.1 (или нещо такова) благодаря предварително и се извинявам за некомпетентността ми (blush)
-
- Регистриран: 04 авг 2011, 13:11
Не знаеш за какво говориш - само влез в ибей и сравни цените на най-евтините галакси с с тези на каптивейт - най-ниските за с-ката са 115 а каптивейт няма по-малко от 190!?! къде са тия оферти за по 30% по-евтини да се наредя ии аз на опашката?:)
-
- Регистриран: 04 авг 2011, 13:11
Каптивейт е американската версия на галакси, която излезе след европейската и съответно има по-добри показатели - 16 гб вградена памет и тн. Екранът е с повече цветове и е по-трудно издраскваем.
Аз съм за SuperClearLCD http://www.youtube.com/watch?v=HVKTE46VlkI
Щом няма светкавица е*и го и телефона за какво ти е камера..какви таралясници имат камера I9000 и I 9003 да нямат светкавица :)