I9020 Google Nexus S
Re: Samsung Google Nexus S
Как така? Объркваш ме! Magic е нива над Nexus S.
Сравни само основните неща като Батерия, Резолюция, Рам и Процесор....
Харесвам Хтц - имат хубави модели, но този определено е доста орязан :)
Харесвам Хтц - имат хубави модели, но този определено е доста орязан :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Няма значение! Хаш те це-то си е хаш-те-це!
Колеги, някой, който вече притежава телефона ще сподели ли впечатления от него?
нещо конкретно ли те интересува?
телефона е бърз, лек, страхотен дисплей, хубав процесор, хубави форми и усещане в ръката/удобен, за мен лично 16ГБ са предостатъчни, добра батерия, солидна сглобка...
за мен единствения минус, реално е пластмасата на гърба, става на отпечатъци за отрицателно време...
друго предимство е софтуера... ванила андроид, без 1 бит код от самсун (безобразно бездарни са в тая област), ъпдейтите идват веднага, телефона е правен за кастъм ромове и модификации.
с една дума, най-доброто към момента.
телефона е бърз, лек, страхотен дисплей, хубав процесор, хубави форми и усещане в ръката/удобен, за мен лично 16ГБ са предостатъчни, добра батерия, солидна сглобка...
за мен единствения минус, реално е пластмасата на гърба, става на отпечатъци за отрицателно време...
друго предимство е софтуера... ванила андроид, без 1 бит код от самсун (безобразно бездарни са в тая област), ъпдейтите идват веднага, телефона е правен за кастъм ромове и модификации.
с една дума, най-доброто към момента.
Благодаря колега за своевременния отговор. Интересуваха ме общи (и най-важното лични) впечатления от модела, че нещо гледам на нашия пазар е кът :) този телефон по обективни причини разбира се. Нещо друго, дисплеят като е с леко извита форма създава ли някакво странно (например да сбива образа) или дискомфортно усещане при работа спрямо плоските дисплеи или пък е точно обратното?
Предполагам, че тела си го поръчвал отвън, каква е крайната калкулация със шипинга и как стои въпроса с гаранционната политика?
Предполагам, че тела си го поръчвал отвън, каква е крайната калкулация със шипинга и как стои въпроса с гаранционната политика?
т. нар. извит дисплей, не е извит... просто пластмасата, коята го покрива е по-удебелена в двата края... по никакъв начин не влияе на образа.
телефона ми стъпи към 1000 лева, спечелен на бид в ибей и е внесен от Англия...
не знам дали самсун българия биха ми признали гаранция, надявам се да не разбирам.
телефона ми стъпи към 1000 лева, спечелен на бид в ибей и е внесен от Англия...
не знам дали самсун българия биха ми признали гаранция, надявам се да не разбирам.
Някой ще даде ли някаква разумна причина, защо няма HD запис в телефона ? При условие, че Samsung Galaxy S има :(
Из андроид форумите четох, че софтуерно го оправяли това, но не разбрах с колко кадъра снима на 720п, в крайна сметка.
Забавно е как цената на тела в BG е 1250 лв. а в USA например свободен е 529 USD (около 750 лв.), все пак това си е разлика от 500 лв. :)