I9020 Google Nexus S
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Re: Samsung Google Nexus S
Цялата електроника в Европа е, по принцип, по-скъпа, отколкото в САЩ, така, че наблюдението ти не е откритие...
От друга страна, не забравяй, че в Европа има ДДС, което добавя, средно 20% към цената...
Така, че разлика в цените има, но не е [B][i]толкова[/i][/B] голяма :)
От друга страна, не забравяй, че в Европа има ДДС, което добавя, средно 20% към цената...
Така, че разлика в цените има, но не е [B][i]толкова[/i][/B] голяма :)
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Има го вече в Техномаркет за 789лв!Честито!
В ТехноМаркет има 9023 (според брошурата). Той не е със суперамолед дисплей.
Уау, тези са болни - 1200+ лв за такова нещо? Че то за 500 лв по-малко може да си вземеш Galaxy SL.(whistle) Вярно, с по-лош дисплей, но пък си има слот за карти памет и е с по-мощна батерия. Едва ли по-добрият дисплей струва 500+ лв отгоре.
1. 789 лв. е.
2. Как го сравняваш с Galaxy SL, Nexus S е най-добрият Android смартфон на пазара по простата причина, че е 100% vanilla.
2. Как го сравняваш с Galaxy SL, Nexus S е най-добрият Android смартфон на пазара по простата причина, че е 100% vanilla.
Не знам колко е най - добър, но това 480p на видеото не ми харева. Нямам идея защо така са решили от гугъл, реално телефонът има хардуер за да снима 720p без проблем. Липсата на "горила стъкло" също ме дразни, понеже никога не ползвам протектори и т.н. Премахването на слота за карта е още един недостатък - както и да го погледнем липсата на нещо си е минус. Nfc чипа и светкавицата са плюсове, първия не виждам колко ще е използваем за сега.
А относно "чистия" андроид - наистина, предимство си е.
А този 9023 с лцд -то съвсем не ми допада. Поне да го бяха направили с по - висока редолюция, като ще е с лцд(като айфона).
Очаквах да е по -добър водещият телефон на гугъл.
А относно "чистия" андроид - наистина, предимство си е.
А този 9023 с лцд -то съвсем не ми допада. Поне да го бяха направили с по - висока редолюция, като ще е с лцд(като айфона).
Очаквах да е по -добър водещият телефон на гугъл.
супер разочарован съм и аз ... как може в USA и England SAMOLED, а тука Европата да ни минават с SCLCD ... бях навит да си го взема, но вече НЕ
P.S. ограничението 480p може да се премахне с custom romove ... никакъв не е проблема с това
P.S. ограничението 480p може да се премахне с custom romove ... никакъв не е проблема с това
Интересно ми е, както на 18 април Nexus S се появи в Мултирама за 789лв., така точно след 2 дни и до сега изчерпан... Нещо не ми се вярва чак пък за 2 дни, тва беше неква партенка... Вие как мислите?
Беше пуснат за без пари почти, освен това и със SAMOLED...Даже са много двата дни :)
Да го изкупят за 2 дни, да не са били 5 бройки ??