I9070 Galaxy S Advance
-
- Регистриран: 17 яну 2009, 20:23
Re: Samsung Galaxy S Advance
ако искате качествен Андроид 4.... Root на телефона слагате един хубав за вашия модел ROM
Какво искате да кажете с това за АНДРОИД 4-какъв е този Root-ROM
Какво искате да кажете с това за АНДРОИД 4-какъв е този Root-ROM
Браво. Много точен коментар. Съгласен съм с колегата. Слагал съм на моя SII а преди това и S Plus доста ромове (стокови и къстъм), кернели модеми и тем подобни. По-добър ром от 2.3.6 HWHLA4 Germany (стоков) на моя телефон не е вървял. Самсунг така и не можаха да направят качествен сандвич.
Ясно е,че всеки си има мение за "Android"...кой по-добър,кой по-лош...тук няма значение.Нека да се върнем на въпроса относно горепоказания телефон.Доволни ли сте от него?Как се държи с толкова "оплютия" андроид 2?Поръчал съм си го от Мтел и чакам до 1-2 дена да дойде.Надявам се да остана доволен от него.Като го взема и разръчкам ще си кажа мнението :)
Телефона работи ли с обикновена сим карта?
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Доколкото знам аз, да.
да, днес се уверих от първо лице!
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Телефончето е горе долу на едно ниво с Ace 2, но 60 лева разлика, която лично според мен никак не си струва за 0.2 инча, 200 МНз процесор и минимално количество повече памет.
Принципно си прав , само ,че си забравил най-важната разлика : AMOLED дисплея- не че и той може да оправдае толкова разлика.(whistle)
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Здравейте, имам няколко въпроса към тези, които имат този телефон и са го изпробвали, тъй като обмислям какъв да е новият ми телефон, а този ми изглежда с хубави характеристика и на добра цена.
Първото, което ме интересува е андроида. В коментарите има хора, които се оплакват от него. Има ли някакви проблеми с него и пуснати ли са ъпдейти до андроид 4.0 и как може да се ъпдейтне?
Какво е представянето на телефона като бързина при сърфиране в интернет, игри и други натоварвания?
На какво ниво е камерата? Добри снимки ли прави, има ли зуум и как е светкавицата? Как е също и предната камера?
В сравнение с други телефони със подобни характеристики (като Xperia U или Galaxy Ace 2) добро ли е представянето му?
И накрая вие самите доволни ли сте от него? Благодаря предварително, дано се намери някой да ми отговори. :)
Първото, което ме интересува е андроида. В коментарите има хора, които се оплакват от него. Има ли някакви проблеми с него и пуснати ли са ъпдейти до андроид 4.0 и как може да се ъпдейтне?
Какво е представянето на телефона като бързина при сърфиране в интернет, игри и други натоварвания?
На какво ниво е камерата? Добри снимки ли прави, има ли зуум и как е светкавицата? Как е също и предната камера?
В сравнение с други телефони със подобни характеристики (като Xperia U или Galaxy Ace 2) добро ли е представянето му?
И накрая вие самите доволни ли сте от него? Благодаря предварително, дано се намери някой да ми отговори. :)