I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Ти Sensation ли мислиш да взимаш?
Засега да, един от фаворитите ми е. Но още не съм го видял на живо все пак, след като го видя ще съм по-сигурен дали ще го взимам или не :)
65,4 e широк сензацията а 66,1 Галаксито.Това прави галаксито по широк със 0,7мм ако не греша.И искам да те питам още нещо защо като в германия е толко лесно да се подменят апаратите,предполагам и е по достапно да ги разгледаш на място,не го направи там ами изчака да разгледаш телефона във българия?Все пак там е имало възможност по от рано да му направиш едно кратко ревю на място.
Защото последните 2 месеца съм си в БГ :)
Някой има ли инфо кога ще се предлага от Мтел?
[Quote]Засега да, един от фаворитите ми е. Но още не съм го видял на живо все пак, след като го видя ще съм по-сигурен дали ще го взимам или не :)[/Quote]
В мтел го има ХТЦ-то. Вчера го видях... можеш да го видиш в някой от техните офиси. Нямаше ток и не го включих, че нямах време да го пускат на зарядно. Не ми хареса как е изработен отзад около камерата. Стои някак леко сбръчкан ли... не е гладък(със сигурност не е така нарочно). Нещо не са успели да го направят май. Иначе изглежда малък, заради заобления дизайн и е удобен за хващане.Заоблената форма е въпрос на вкус дали ще ти хареса. Тежичък е обаче, но лично мен точно това не ме дразни.Дисплея ми се видя малко по - продълговат от колкото на мен ми допада. Нямах време да го разгледам, така че други впечатления нямам.
В мтел го има ХТЦ-то. Вчера го видях... можеш да го видиш в някой от техните офиси. Нямаше ток и не го включих, че нямах време да го пускат на зарядно. Не ми хареса как е изработен отзад около камерата. Стои някак леко сбръчкан ли... не е гладък(със сигурност не е така нарочно). Нещо не са успели да го направят май. Иначе изглежда малък, заради заобления дизайн и е удобен за хващане.Заоблената форма е въпрос на вкус дали ще ти хареса. Тежичък е обаче, но лично мен точно това не ме дразни.Дисплея ми се видя малко по - продълговат от колкото на мен ми допада. Нямах време да го разгледам, така че други впечатления нямам.
Мерси за инфото, ще го разгледам тези дни.
Преки впечатления след един уикенд заедно....
Положителни....
1. Супер бърз и страхотни цветове.
2. Елегентен външен вид /субективна преценка/
3. "Чува" и двете честоти на рутера - 2.4 and 5 GHz. Това е първият апарат, който успява.
4. Супер бърз трансфер и през 3g и през WIFI.
5. Добър и чувствителен FM приемник.
6. Бърз браузер.
7. Плейва почти всичко. Почти - затормози се яко с едно MKV...ма яко:-)
Задоволителни.....
1. Приличен звук от спиикъра
2. Приличен звук през оригиналните му слушалки.
Отрицателни....
1. Батерията......ехххх, батерията. Има няма 8-9 часа /субективно преценка - зависи от потребителя/
2. Ужасно загрява в областа на камерата при браузване, музика и......разговор от около 6-7 минути.
3.При отваряне старница на браузера, ако не се зуумне, вероятността да се прочете текст клони към нула.
4. Понякога при определен фон пикселите се виждат много дразнещо /субективно - след Ретина дисплей/
5.Камерата не отговаря на претенциите на Корейците.
6. Понякога FullHD насича неприятно при плейване. Клип заснет с апарата.
7. Андроид.......за съжаление още малко им трябва. Пъстър, динамичен, много опции за персонализация но.....далеч е от прецизността на iOS. Говоря за приложения и логика при работа.
8. Организацията на email клиента е трагична /супебктивна преценка/
За съжаление ще се разделяме с Андроид за определен период. При досега ми с HTC Desire HD си казах, че просто на Google им трябва още мънинко време. Сега го казвам отново.
Това е лична оценка, не ангажираща. За потребители, които не са ползвали iOS може да не важи.
Не искам мнението ми да се превръща в основа за "война" между Android и iOS потребители.
Положителни....
1. Супер бърз и страхотни цветове.
2. Елегентен външен вид /субективна преценка/
3. "Чува" и двете честоти на рутера - 2.4 and 5 GHz. Това е първият апарат, който успява.
4. Супер бърз трансфер и през 3g и през WIFI.
5. Добър и чувствителен FM приемник.
6. Бърз браузер.
7. Плейва почти всичко. Почти - затормози се яко с едно MKV...ма яко:-)
Задоволителни.....
1. Приличен звук от спиикъра
2. Приличен звук през оригиналните му слушалки.
Отрицателни....
1. Батерията......ехххх, батерията. Има няма 8-9 часа /субективно преценка - зависи от потребителя/
2. Ужасно загрява в областа на камерата при браузване, музика и......разговор от около 6-7 минути.
3.При отваряне старница на браузера, ако не се зуумне, вероятността да се прочете текст клони към нула.
4. Понякога при определен фон пикселите се виждат много дразнещо /субективно - след Ретина дисплей/
5.Камерата не отговаря на претенциите на Корейците.
6. Понякога FullHD насича неприятно при плейване. Клип заснет с апарата.
7. Андроид.......за съжаление още малко им трябва. Пъстър, динамичен, много опции за персонализация но.....далеч е от прецизността на iOS. Говоря за приложения и логика при работа.
8. Организацията на email клиента е трагична /супебктивна преценка/
За съжаление ще се разделяме с Андроид за определен период. При досега ми с HTC Desire HD си казах, че просто на Google им трябва още мънинко време. Сега го казвам отново.
Това е лична оценка, не ангажираща. За потребители, които не са ползвали iOS може да не важи.
Не искам мнението ми да се превръща в основа за "война" между Android и iOS потребители.
Благодаря за впечатленията, напълно ми реши дилемата. Ще се чака Ice Cream Sandwich за да пробвам роботчето. Дано пооправят пауър мениджмънта или излязат добри машинки, не толкова гладни за ток.
Благодаря и аз за впечатленията. Имам само два уточняващи въпроса, на които моля да отговориш:
1. Дали впечатленията ти за андроид и работата с приложенията не се развалят заради наистина противния Touchwiz на Самсунг?
2. Понеже се триумя между iphone, sgs2 и сензацията, моля за твоите впечатления: с какво iphone-а е по-добър от sgs2?
1. Дали впечатленията ти за андроид и работата с приложенията не се развалят заради наистина противния Touchwiz на Самсунг?
2. Понеже се триумя между iphone, sgs2 и сензацията, моля за твоите впечатления: с какво iphone-а е по-добър от sgs2?