I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Честно казано аз не харесвам това "eye candy". Предпочитам всичко да е по - изчистено, без уиджети с облачета, слънца, вестничета, анимацийки, летящи прозорци и т.н...
Въпрос на вкус е кой лаунчър ще предпочетеш, ако не ти допада TW никой не те задължава да си с него. Има много добри лаунчъри.
На мен ако ми се наложи да ползвам сенс, аз така или иначе ще спра всякакви ефктчета, анимацийки и т.н... и ще си нахвърлям иконите най - отпред. Така че доброто за един не е толкова добро за друг.
Въпрос на вкус е кой лаунчър ще предпочетеш, ако не ти допада TW никой не те задължава да си с него. Има много добри лаунчъри.
На мен ако ми се наложи да ползвам сенс, аз така или иначе ще спра всякакви ефктчета, анимацийки и т.н... и ще си нахвърлям иконите най - отпред. Така че доброто за един не е толкова добро за друг.
I9100XWKF1 - http://hotfile.com/dl/120764162/0c064b1/I9100XWKF1.rar.html
Да и аз съм така и именно този нов лок скрийн на HTC ще ми спомогне да имам всичко необходимо на лок скрийн екрана, а като отключа телефона да попадна направо на наредени икони+екран за календар+ екран за браузър /четох, че самсунга няма такъв уиджет/ и евентуално макс два други. Да не говорим, че директно от лок скрийна ще мога да си отворя приложение. И това със сток шел, който може да се променя по десетки начини.
Въпреки това предимствата като хардуер на Самсунг са неоспорими.
Ще се мисли кой да е:P
Въпреки това предимствата като хардуер на Самсунг са неоспорими.
Ще се мисли кой да е:P
Телефона е върха, днес го взех в ръце за малко - Конструкнията и външния му вид са ПЕРФЕКТНИ, просто ме изуми и дисплей и всичко. Нямах много време да се ровя в менютата. Просто по натам искам да го имам.... Засега с най-ниския план на Виваком излиза 930 лв. общо с таксите, но по натам сигурно ще падне още.(yes)
Може ли някой да ми каже как си е настроил тоя часовник, че много ме изнервя.(angry)На auto ли как...?
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
За кой точно часовник питаш?
Вградения дето си е.Постоянно изостава.:|
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Не би трябвало да е така. Като се прибера довечера ще постна скрийншот с моите настройки.
[Quote]Абе човек,omax ти обяснява какви са впечатленията му от i os и android,а ти му пускаш кличета за сравнение между айфон 4 и СГС2[/Quote]
Точно на двата клипа се вижда колко по неудобна е иОС пред Андроид, много добре знам какво пиша, хайде без обиди и тн.
Сега ще го подчертая и уголемя за да го проумееш:
[Quote]
[B]Всеки харесва това на което е свикнал. На клиповете които качих ясно се показва колко неудобен е айфона и колко изостава във всичко тяхната ОС на апле. Омакс има много здраве от мен и да си стой на айфона щом толкова неудобен бил телефона на Самсунг. Съжалявам че му се доверих в началото, оказа се заслепен айфен.[/B][/Quote]
Omax един съвет, продай си самсунга и си карай на ламповия айфон и си представяй че има флаш и тн...:D;)
Samsung Galaxy S II по всичко личи че е прекалено хубав за да го оцениш по достойнство. Май забрави колко много ти беше писнало от айфона и как искаш да го замениш с Андроид?
Успокой се , продай го и всичко ще се оправи отново ще си най съвършената ОС на чичи Джобс който с всеки изминал ден повече прилича на скелет отколкото на жив човек. И това не е случайно, когато някой вземе функциите на Бог и да се мисли за вездесъщ.
Точно на двата клипа се вижда колко по неудобна е иОС пред Андроид, много добре знам какво пиша, хайде без обиди и тн.
Сега ще го подчертая и уголемя за да го проумееш:
[Quote]
[B]Всеки харесва това на което е свикнал. На клиповете които качих ясно се показва колко неудобен е айфона и колко изостава във всичко тяхната ОС на апле. Омакс има много здраве от мен и да си стой на айфона щом толкова неудобен бил телефона на Самсунг. Съжалявам че му се доверих в началото, оказа се заслепен айфен.[/B][/Quote]
Omax един съвет, продай си самсунга и си карай на ламповия айфон и си представяй че има флаш и тн...:D;)
Samsung Galaxy S II по всичко личи че е прекалено хубав за да го оцениш по достойнство. Май забрави колко много ти беше писнало от айфона и как искаш да го замениш с Андроид?
Успокой се , продай го и всичко ще се оправи отново ще си най съвършената ОС на чичи Джобс който с всеки изминал ден повече прилича на скелет отколкото на жив човек. И това не е случайно, когато някой вземе функциите на Бог и да се мисли за вездесъщ.
Ти май нещо откачи...