I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Пак почна да проявяваш маниакалност... :)
[Quote]Omax един съвет, продай си самсунга и си карай на ламповия айфон и си представяй че има флаш и тн...
Samsung Galaxy S II по всичко личи че е прекалено хубав за да го оцениш по достойнство. Май забрави колко много ти беше писнало от айфона и как искаш да го замениш с Андроид?
Успокой се , продай го и всичко ще се оправи отново ще си най съвършената ОС на чичи Джобс който с всеки изминал ден повече прилича на скелет отколкото на жив човек. И това не е случайно, когато някой вземе функциите на Бог и да се мисли за вездесъщ[/Quote].
...NO COMENT просто.(woo)
Какви богове какви 5 лв бе човек?Ти някакъв сектант ли си какъв си?Определено имаш проблем и по-добре потърси помощ при специалист.
Samsung Galaxy S II по всичко личи че е прекалено хубав за да го оцениш по достойнство. Май забрави колко много ти беше писнало от айфона и как искаш да го замениш с Андроид?
Успокой се , продай го и всичко ще се оправи отново ще си най съвършената ОС на чичи Джобс който с всеки изминал ден повече прилича на скелет отколкото на жив човек. И това не е случайно, когато някой вземе функциите на Бог и да се мисли за вездесъщ[/Quote].
...NO COMENT просто.(woo)
Какви богове какви 5 лв бе човек?Ти някакъв сектант ли си какъв си?Определено имаш проблем и по-добре потърси помощ при специалист.
Omax.. разбрах, че телефонът не ти харесва. Та... купувам Samsung Galaxy s II :D:D:D Очаквам оферти :D:D
П.С. Това за браузването е нелогично. Винаги зуумвам когато браузвам... Никога не чета направо, независимо дали чета от iPhone4, някое си HTC или нещо друго :?
П.С. Това за браузването е нелогично. Винаги зуумвам когато браузвам... Никога не чета направо, независимо дали чета от iPhone4, някое си HTC или нещо друго :?
Братле, имам чувството, че ти си измислил сгс 2, така яростно го защитаваш :)
[Quote] Пикселите се набиват дразнещо.[/Quote]
О боже... ти от 5 сантиметра ли четеш, и най - миниатюрният текст без грам зуум ли? То това си е мъчение така да се взираш в малки букви, на каквато и да е резолюция.
А относно сравнението на двата дисплея... просто няма място! ЛЦД- то така мътнее и сивее пред ОЛЕД-а на СГС2, че не е истина. Този екран има уникална рязкост, уникален контраст и уникални цветове. За черното да не споменаваме. И освен това е значително по - голям, което прави четенето от 5 сантиметра ненужно :) Поради големите контраст и рязкост черните букви страшно много изпъкват и си се чете без проблем, аз лично не видях дразнещи пиксели. За хората които не са го виждали на живо - няма нищо общо със СГС1 и неговите разстояния между пикселите. Моят ми се стори, като от праисторията!
Само един пристрастен фен може, след като е видял и двата дисплея да твърди, че има място за сравнение). В случая не си обективен.
О боже... ти от 5 сантиметра ли четеш, и най - миниатюрният текст без грам зуум ли? То това си е мъчение така да се взираш в малки букви, на каквато и да е резолюция.
А относно сравнението на двата дисплея... просто няма място! ЛЦД- то така мътнее и сивее пред ОЛЕД-а на СГС2, че не е истина. Този екран има уникална рязкост, уникален контраст и уникални цветове. За черното да не споменаваме. И освен това е значително по - голям, което прави четенето от 5 сантиметра ненужно :) Поради големите контраст и рязкост черните букви страшно много изпъкват и си се чете без проблем, аз лично не видях дразнещи пиксели. За хората които не са го виждали на живо - няма нищо общо със СГС1 и неговите разстояния между пикселите. Моят ми се стори, като от праисторията!
Само един пристрастен фен може, след като е видял и двата дисплея да твърди, че има място за сравнение). В случая не си обективен.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Ето обещания скрийншот, пробвай-трябва да стане и при теб.
Мерси приятел сега изглежда добре.:)(yes)
Много ясно че не съм го измислил аз телефона, но да се сравнява с ламповия айфон е направо грехота. Немога да не изоблича айфенското изказване и умаломажаването на достойнствата на Галакси2. Във всичко изостава айфона и 5 тото издаване на ОС няма да достигне Андроида. Бас ловя че ще е с по слаб дисплей от СГС2, да не говорим че до есента ще излезе СГС3 С ЛАЗЕРНО направен дисплей и голяма гъстота на пикселите.
[Quote]СГС3 С ЛАЗЕРНО направен дисплей и голяма гъстота на пикселите[/Quote]
Хайде стига си се излагал днес... :)
Хайде стига си се излагал днес... :)
Ванчо флаша пак откачи!!!За къф лампов Айфон говориш бе к*хчо?Добре,че чу един лаф,ма поне го използваи по предназначение!Лампова ти е кратуната на тебе.Така започна да дразниш,че ако бях модератор ти слагах банн веднага.Хем от нищо не разбираш хем се правиш на отворен.Хвани се стегни малко,че се излагаш като кифладжия!!!Ако искаш Ванчо остави си телефона и ние ще ти звъннем като на телефона му падне цената до 800 лв за да си го купиш а спри да бръщолевиш глупости!!!