I9100 Galaxy S II

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от Faith » 14 юни 2011, 01:34

Вчера го разгледах в Технополис и мога да кажа "Е нема такъв телефон!". Уникален звяр. Дисплей, скорост на работа, дизайн-животно за...... 1200 лв. Май на този етап от живота ми ще се разминем :D.

Потребителски аватар
tedddyster
Регистриран: 08 яну 2008, 11:37

Мнение от tedddyster » 14 юни 2011, 09:22

Никой не е казал да ги броиш на куп, ако си лоялен клиент на Виваком можеш да го вземеш на изплащане, с план по избор :)

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 14 юни 2011, 09:55

Само доброто ми възпитание ме спира да ти отговоря подобаващо пред цялата тази аудитория.
Мога само да те съжалявам, че един човешки характер е способен да робува на каквото и да е и да си създава самоилюзия.
За разлика от теб мята оценка и преценка се базира на лично потребление и средствата, които съм отделил за да си го позволя.
Ужасно съжалявам, че това място се е превърнало в една умираща среда на душевно тесни потребители, които не могат да приемат критика или да оценят по достойнство дори неща които не им допадат.
Имаше един такъв болен на тема Нокия, сега е поредния със ник, който ще подмени при излизането на SGS3...s4 и т.н.
Човек, който не може да разграничи операционна система от мобилен апарата не заслужава дори времето, което губя за да му отговарям.
Ти мо обсняваш че Андроид има пропуски и, че му е необходимо още малко време, той ти прави сравнения между мобилни апарати.
Друг потребител на апарата с ник ediwitch допълни, че неговото мнение на ПОТРЕБИТЕЛ на апарата се припокрива на 100%, но капацитета, който гледа клипчета си знае неговото.Купувай и ползвай каквото желаеш...от единия му заслепен потребителски инат.
SGS2 e хардуерен звяр, което ако някой отрече ще е глупак. Но Андроид на този етап не го допълва за да станат едно цяло. Съвършенни неща няма, няма и да има. За това аз съм свободен да избирам и ползвам каквото желая, а не да стоя и гледам клипчета. Пази боже от човек, който си изгражда собственото мнение на база чуждо такова, придобито от youtube.
Защо ли изобщо писах и продължавам да пиша. Може бе заради носталгията от преди 5-6 години, когато този форум наистина беше за мобилни технологии...

omax

Мнение от omax » 14 юни 2011, 10:01

Поредния....телефона е страхотен....батерията и андрода го теглят на зад.Купи си го..но си купи и тефлонови ръкавици за да браузваш за повече от 10 минутки. Купи му и сенник, че лято идва.

omax

Мнение от omax » 14 юни 2011, 10:10

Ползвал ли си телефона в различни ситуации? На открито?Вечер на тъмно? Докато шофираш?
А поползвай го 4-5 дни и се върни с обективно мнение.
Ма не в Техномаркет и Вива да ръзцъкмаш между екраните с уиджетите......
Пусни му една навигация в колата около 12 на обяд и пак се върни с мнение....
Отвори една електронна книга и попрочети 4-5 страници, денем в открито кафне и вечер на тъмно в хола......и пак се върни с мнение.
Искаш ли едва тогава да водим дебат а? Просто за да сме в равностойни потребителски позиции?

dimer
Регистриран: 07 окт 2008, 12:56

Мнение от dimer » 14 юни 2011, 10:12

Е, ама Омакс, с цялото нужно уважение, и ти не можеш да правиш такива категорични изводи за Андроид след един уикенд...Сравняваш нещо, което си ползвал няколко дни, с нещо, което си ползвал с години. Просто Андроид е по-отворена система. Иска си следене, инсталиране на кастъм ромове и т.н., за да се постигне пълно прецизиране според нуждите на потребителя. Някои харесват това пред дилемата на вечно константните икони на ios. Не искам да вземам категорично отношение по двете операционни системи, тъй като не са ми познати в дълбочина и затова спирам до тук.
Но все пак искам да ти благодаря за впечатленията, тъй като наистина ми помогнаха да взема решение(yes)

omax

Мнение от omax » 14 юни 2011, 10:17

Факт!
На всеки му според нуждите:-)
Радвам се, че говориш за операционни системи, а не за апарати.

dimer

Мнение от dimer » 14 юни 2011, 10:22

Чакай сега да те питам, така и така си ми паднал, за хардуер . И за предполагах, че въпреки хваленето на камерата /пфф и тук софтеура обаче е важен :)/,човек трябва да си има едно наум, че все пак това е камера от телефон... Каза, че не отговаря на претенциите на корейците, тоест не е нещо кой знае какво. Какви са и недостатъците?

omax

Мнение от omax » 14 юни 2011, 10:31

Снимките на закрито имаха един жълтеникъв тон, който правеше крайният продукт някак нестестествен. Незнам дали е от светлината на светкавицата или е въпрос на софтуер. При заснемане на на видео при максимална резолюция се получава едно леко дразнещо насичане при плейването му след това от самия апарат. Може би отново е въпрос на оптимизация.

Не отговаря на претенциите в предвид, че в апарата като "желязо" всичко е на топ ниво, а може би просто сензора на камерата да е компромис. Или е въпрос на софт.

dimer

Мнение от dimer » 14 юни 2011, 10:46

Мерси за инфото.

Отговори