I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Едноядрен е, скоро му почват продажбите и в Германия.
Не съм съгласен,че iPhone е скучен. След jailbreak-а въъзможностите за "customization" са огромни.Вярно, леко забавя, но пак лети спрямо конкурентите.
Още две приказки за Ейдишъна : http://www.mobi.ru/Catalog/Phones/3474/Samsung+Galaxy+S+2011+Edition.htm (whistle)
по ирония на съдбата и аз се сдобих с сгс2 16 гъбковата версия :) т.е. още не съм но съм си го поръчал от Европата (лол) ии се надявам към 27-ми да бъде в мен (woo)
И аз след триседмично чудене и няколко пъти сменяне на решението кой да е, предпочетох сгс2 пред сензацията. Абе който и да вземе човек, няма да съжалява:)
Първоначални впечатления от сгс2 няма да споделям /освен да кажа, че лично за мен е перфектен;)/, защото аз като го взех и вече всичко знаех за него: че е бърз, че е лек, че според мен изглежда доста елегантно, че дисплеят е космически, че браузването е приятно и т.н. и т.н Дори се изненадах от тъчуз-а. Успях да го персонализирам доволно, но все пак ще се оглеждам и за друг шел.
След като ползвам порядъчно дълго телефона, за да съм обективен в заключението си, може би пак ще пиша крайното си мнение.
Успех на всички и благодаря за дискусиите, които проведохме и които помогнаха в избора ми(yes)
Първоначални впечатления от сгс2 няма да споделям /освен да кажа, че лично за мен е перфектен;)/, защото аз като го взех и вече всичко знаех за него: че е бърз, че е лек, че според мен изглежда доста елегантно, че дисплеят е космически, че браузването е приятно и т.н. и т.н Дори се изненадах от тъчуз-а. Успях да го персонализирам доволно, но все пак ще се оглеждам и за друг шел.
След като ползвам порядъчно дълго телефона, за да съм обективен в заключението си, може би пак ще пиша крайното си мнение.
Успех на всички и благодаря за дискусиите, които проведохме и които помогнаха в избора ми(yes)
сензацията и аз не я избрах нарочно. просто в момента има твъъъърде много проблеми и бъгове на мен ми трябва телефон спешно и реших че ще е сгс2-ката...
[Quote]satman:
Не съм съгласен,че iPhone е скучен. След jailbreak-а въъзможностите за "customization" са огромни.Вярно, леко забавя, но пак лети спрямо конкурентите. [/Quote]
Лети, ама с ниска скорост :D
Galaxy S с Gingerbread 2.3.4 е по-бърз :P
Не съм съгласен,че iPhone е скучен. След jailbreak-а въъзможностите за "customization" са огромни.Вярно, леко забавя, но пак лети спрямо конкурентите. [/Quote]
Лети, ама с ниска скорост :D
Galaxy S с Gingerbread 2.3.4 е по-бърз :P
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
След толкова много оплюване на СГС2,не само в този форум,но и в други най-накрая взе правилното решение.Със здраве да си го ползваш!(beer):)
Казваш.:D Мога и сам да преценя. Сега имам iPHONE 4 и GS2. Лично мои.