I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
"Разкрих" го двуядрунеsт звяр само след eден уикенд работа и замина по направление преди цената да се срине до тази на миналогодишния модел на Apple.....съветвам те да направиш същото. Мисля, че просто явно още някъде оптимизацията на Андроид с двуядрените архитектури куца. Има колеги от форума в час с тази тематика /процесори и архитектури/, които биха могли да се включат обосновано.
И сензацията и SGS2 се сринаха като цени за няма и месец от официалният им старт, което лично за мен е показателно за търсенето на апарата.
И сензацията и SGS2 се сринаха като цени за няма и месец от официалният им старт, което лично за мен е показателно за търсенето на апарата.
На сензацията само брандираната версия е паднала, нормалната все още е около 560-570 евро, но ще падне и тя. Само на айфон не му пада официално цената през целия му продуктивен живот, докато е флагман.
Докато СГС 2 стане наистина перфектен ще се минат няколко месеца, доказателство е сгс 1.
Докато СГС 2 стане наистина перфектен ще се минат няколко месеца, доказателство е сгс 1.
В ebay има небрандирани версии с фрии шипинг, стигащи до крайният клиент на 785 лв. В темата за сензацията един колега е пуснал линк.
http://cgi.ebay.com/NEW-HTC-SENSATION-4G-ANDROID-GSM-UNLOCKED-SMARTPHONE-/190548429713?pt=Cell_Phones&hash=item2c5d924b91#shId
Не е коректно да се пускат телефони и клиента да се нерви докато "стане телефон" само и само да си първи на пазара. По добре по рядко на за сметка на прецизно изпълнение.....за това е не упраквам Apple, ча забавят продукта си.
http://cgi.ebay.com/NEW-HTC-SENSATION-4G-ANDROID-GSM-UNLOCKED-SMARTPHONE-/190548429713?pt=Cell_Phones&hash=item2c5d924b91#shId
Не е коректно да се пускат телефони и клиента да се нерви докато "стане телефон" само и само да си първи на пазара. По добре по рядко на за сметка на прецизно изпълнение.....за това е не упраквам Apple, ча забавят продукта си.
Линкът е от САЩ.. Говорим за европейския пазар, там иначе всичко е по-евтино, за жалост :)
Освен това горепосочения телефон е брандиран към ти-мобайл.
Освен това горепосочения телефон е брандиран към ти-мобайл.
Добре и като го продам какво да взема?Изглежда за сега реших проблема пък ще видим.:|
В зависимост от сийдърите съм достигал максимална скорост 1,8 MB/s (20 Mbps Vivacom).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Как какво?!Нещо доказано отпреди година-две.Изборът е голям,а това е вредна поне според мен мания човек да се хвърля постоянно на най-новото с най-атрактивното.Реалната полза е твърде малка.Аз бих предпочел парите да ги насоча за покупка на нещо към настолния компютър,а и напоследък се замислям върху таблетите ;)
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Мерси. Значи е вдигната летвата... Преди време всичко беше 200-300kbps максимално за повечето у-ва. Даже мой приятел с SGS сподели,че е отново е така. Но радвам се,че нещата са се развили. (whistle)
Нормално е всеки да иска да притежава най-доброто на пазара!(yes)
Ако ползваш tTorrent Free версията от Market-а има ограничение до 250 KB/s, но при crack-натите няма ограничение :P
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм