I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]При нормална експлоатация трябва да издържат поне 2 години, колкото се предполага, че е нормалният експлотационен срок на един актуален смартфон [/Quote]
Нещо не виждам много логика в това.. те ако ги правят за 2 год. да изкарват,то по-добре да вземат да се закрият. Все пак има много хора които не си сменяват телефоните на приблизително 2год.
Нещо не виждам много логика в това.. те ако ги правят за 2 год. да изкарват,то по-добре да вземат да се закрият. Все пак има много хора които не си сменяват телефоните на приблизително 2год.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Аз си го поръчах вече от германия ако има такива проблеми ще пиша но едва ли...ще гори!
Не е само при телефоните, работя в доста известна фирма, производител на автомобили и е същото. И най-интересното е, че не е нарочно, просто така се получават нещата. Всичко е проектирано да достигне един необходим минимум, след това не издържа много :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Имам тестови телефони на 5 години, които нямат проблем с дисплея.
И аз имам още една прастара монохромна нокия някъде по чекмеджетата, която си бачка, но не говорим за тези неща :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Аз явно не те разбирам, искаш да кажеш, че Samsung прави екрани който да издържат определено време, след което автоматично да се замоунищожават...
Крайно абсурдно твърдение.
Крайно абсурдно твърдение.
-
Всичко е измислено с цел печалба винаги да се взима най новото но стандарта на живот в БГ и...Европа са различни животни!!!
[Quote]искаш да кажеш, че Samsung прави екрани който да издържат определено време, след което автоматично да се замоунищожават...
[/Quote] :D Ако можеха, щяха да го правят. Не само те, ами всички. Всеки си гледа интереса.
Но не това исках да кажа, искам да кажа, че не само самсунг, ами никой не прави вечни екрани и е абсурдно да се вярва, че може да се ползват техническите уреди безпроблемно над 2-3 години. Има и изключения, но те са в двете посоки. Може да го ползваш и 10 години, може и да се развали на десетия ден. :)
[/Quote] :D Ако можеха, щяха да го правят. Не само те, ами всички. Всеки си гледа интереса.
Но не това исках да кажа, искам да кажа, че не само самсунг, ами никой не прави вечни екрани и е абсурдно да се вярва, че може да се ползват техническите уреди безпроблемно над 2-3 години. Има и изключения, но те са в двете посоки. Може да го ползваш и 10 години, може и да се развали на десетия ден. :)
-
Мисля че си прав досега не съм имал смарт който да не е направил проблем след втората година и то не само дисплея...
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 17:37
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=4262 хайде на промоцията