I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Re: Samsung Galaxy S II
Екстра е примоцията...:D
Местата са официален магазин на мобилен оператор. Казаха ми, че от 10 продадени 6 са върнати с изгорели пиксели. На кой да вярвам?!
Преди два часа и аз най-накрая си взех джаджата! (woo) Сядам да гледам под лупа за изгоряли пиксели! (whistle)
[Quote]Сядам да гледам под лупа за изгоряли пиксели! (whistle) [/Quote]
Каква лупа , набери *#0*# и веднага се вижда дали има проблем.
Каква лупа , набери *#0*# и веднага се вижда дали има проблем.
Край! Взех го и аз. Каквото и да говорят (за дисплеи най-вече - има 2 год. гаранция, все пак!:)), това е просто едно бижу!!! Взех го от Германос с програма на Глобул. Най-доброто мобилно устройство, което съм държал в ръцете си. Вероятно всеки си има фаворит от производителите, аз също, и това е Самсунг. Няма да убеждавам никого в качествата на ТЕЛЕФОНА, зная, че има фенове на HTC, Apple, LG и т.н. Просто ще кажа, че това в ръцете ми е нещо невероятно.... След няколко дни ще продължа... :)
Ако вече си настрои Wi-Fi- то кажи как..Аз нещо не зацепвам..:S
-
Аз го поръчах от германия и сега го чакам надявам се да му се изкефиш максимално и да не гори което според мен няма да стане...:)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
От сайт ли го поръча или някой ще ти го донесе оттам? На какви пари.
-
Значи и аз до скоро незнаех как да поръчам от чужд сайт и затова и първо се допитах до потребителите във форума и накрая един колега ми го поръча от германия през неговата карта той има сметка там и ще дойде на горе долу същата цена като в германос и глобул при плащане в брой но без набутващите им абонаментни планове :)
Благодаря, надявам се и ти да имаш супер телефона скоро!