I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
do kolkoto znam telefona e s samoled display
imam go v mene i taka mislja no ne znam ot kade da vidja to4no specifikaciata no sineeneto na kartinata e harakterno za tozi vid display i sam na 90 % siguren 4e e takav
imam go v mene i taka mislja no ne znam ot kade da vidja to4no specifikaciata no sineeneto na kartinata e harakterno za tozi vid display i sam na 90 % siguren 4e e takav
Няма как да ги объркаш, защото в информацията за телефона пише точно кой модел е!
Samsung [B]I9100[/B] Galaxy S II
Samsung I9103 Galaxy R
Можеш лесно да провериш като щракнеш Settings > About phone > Model number > GT-I9xxx
Ако е [B]I9100[/B] значи е [B]Galaxy S II[/B] ([B]със Super-AMOLED Plus и Exynos[/B]), ако пише I9103 значи е Galaxy R (този със SC-LCD и Tegra2).
Samsung [B]I9100[/B] Galaxy S II
Samsung I9103 Galaxy R
Можеш лесно да провериш като щракнеш Settings > About phone > Model number > GT-I9xxx
Ако е [B]I9100[/B] значи е [B]Galaxy S II[/B] ([B]със Super-AMOLED Plus и Exynos[/B]), ако пише I9103 значи е Galaxy R (този със SC-LCD и Tegra2).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]Откъде мислите, че е най-добре да се вземе телефона като план и разходи по изплащането? В МТел първо, че е скъп, второ че го дават с най-евтин план от 25 лв. месечна такса [/Quote]
Повечето са си го взели ( а и аз!) от Глобул. Телефона там се предлага на цена от 810 лв. + договор от 5 лв. за 12 м. Цялата сума на тела ти излиза на 870 лв. (yes)
P. S. Проверих моя тел : Пише : Номер на модела е : GT-I9100 (whistle)
Повечето са си го взели ( а и аз!) от Глобул. Телефона там се предлага на цена от 810 лв. + договор от 5 лв. за 12 м. Цялата сума на тела ти излиза на 870 лв. (yes)
P. S. Проверих моя тел : Пише : Номер на модела е : GT-I9100 (whistle)
Благодаря много на всички! Страхотни сте! Сега ще погледна предложенията на Глобул! Телефонът, ако се вземе от Глобул, кодиран ли е към другите оператори?
centur, мерси много за подробните обяснения, със сигурност ще са ми супер полезни, когато го разцъквам. Доколкото разбрах за проблемните дисплеи, трябва да си осигуря картинка с изцяло сив фон, да намаля яркостта възможно най-много и да гледам за жълтеникав оттенък или "пръстеновидни петна", особено в долния ляв ъгъл. Надявам се да не срещна такова нещо :)
За някакви други проблеми трябва ли да се оглеждам? Въобще, има ли нещо, което ви дразни в телефона? Звукът как е, може ли да се използва за медиа плейър?
Иначе, ако всичко е ОК и телефонът го има в наличност, до няколко дена се надявам и аз да се включа в клуба (beer)
centur, мерси много за подробните обяснения, със сигурност ще са ми супер полезни, когато го разцъквам. Доколкото разбрах за проблемните дисплеи, трябва да си осигуря картинка с изцяло сив фон, да намаля яркостта възможно най-много и да гледам за жълтеникав оттенък или "пръстеновидни петна", особено в долния ляв ъгъл. Надявам се да не срещна такова нещо :)
За някакви други проблеми трябва ли да се оглеждам? Въобще, има ли нещо, което ви дразни в телефона? Звукът как е, може ли да се използва за медиа плейър?
Иначе, ако всичко е ОК и телефонът го има в наличност, до няколко дена се надявам и аз да се включа в клуба (beer)
Нещо май не мога да намеря плана, за който спомена - 5 лева месечна такса и договор за година. Това, което виждам, е http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=4262. Историите на MTel. Отделно аз не съм абонат на Глобул в момента. Имам служебна карта на Виваком и лична на Мтел. Ако, както гледам, има изискване за задължителен двугодишен договор за нови абонати (макар че аз съм бил техен, но преди 2-3 г. и се прехвърлих, защото някои близки се прехвърлиха в група към Мтел), не знам дали ще стане...
-
- Регистриран: 19 юли 2007, 17:49
vavacom http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_s_ii/offers
Отговарям подробно :D
1. Телефона не е кодиран, нито брандиран към който и да е оператор!
2. Въпросния абонамент е Globul Smart Ето и линка http://www.globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5 : Таксата е 5 лв. месечно (аз си предплатих за целия период), на 11 месец от договора трябва да се отиде в тяхния офис и да се подаде молба за закриване на номера!
3. Лично аз никога те съм бил техен клиент, но си сключих договор с тях за 1 година без всякакви проблеми!
Успех на всички, желаещи да закупят тела от там !
1. Телефона не е кодиран, нито брандиран към който и да е оператор!
2. Въпросния абонамент е Globul Smart Ето и линка http://www.globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5 : Таксата е 5 лв. месечно (аз си предплатих за целия период), на 11 месец от договора трябва да се отиде в тяхния офис и да се подаде молба за закриване на номера!
3. Лично аз никога те съм бил техен клиент, но си сключих договор с тях за 1 година без всякакви проблеми!
Успех на всички, желаещи да закупят тела от там !
В дериктория Настройки/относно телефона/състояние/моят тел. номер пише "неизвестно" . Подлежи ли на костомизация туй нещо!? :|
Днес бях в Германос и ми отговориха че е абсолютно невъзможно да се вземе този телефон на изплащане ако си нов клиент.
Единствения вариант е през TBI кредит и излиза към 1000 лева.
Ако някой може да даде друг отговор нека каже.
Единствения вариант е през TBI кредит и излиза към 1000 лева.
Ако някой може да даде друг отговор нека каже.
Ааа забравих, във Виваком ми отговориха, че в момента го нямали понеже Ейпъл и Самсунг се съдели.
Във Mtel аз съм на Mtel surf 512 и за този план ми обявиха обща цена от 960 лв. без таксите разбира се.
Във Mtel аз съм на Mtel surf 512 и за този план ми обявиха обща цена от 960 лв. без таксите разбира се.