I9100 Galaxy S II
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Re: Samsung Galaxy S II
За мен е важно това, което ще черпи да не е прекалено много. И щом го ползвам от два месеца и половина, значи аз лично съм доволен. Всеки сам си решава.
[Quote]включва се когато тегля нещо от там и го проверява, или когато аз искам да си проверя телефона,[/Quote]
Споко... :D Просто поста ти, че се включва от време на време ме озадачи, та реших да питам, иначе щом работи постоянно - не го ща!!! :|
Споко... :D Просто поста ти, че се включва от време на време ме озадачи, та реших да питам, иначе щом работи постоянно - не го ща!!! :|
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Аз проблем със спокойствието нямам, нито с тази програмка, която се оказа недостойна за теб ;)
А за какво въобще ти е антивирусна?
Едно удобно приложение - SystemPanel - мениджър на задачите. Това приложение предоставя информация за процесора, споделена памет, мрежов трафик (в реално време!). Ако много бързо ви се изтощава батерията, можете с това приложение да проследите, кой от процесите прави това. Повече подробности тук : http://www.appbrain.com/app/systempanellite-task-manager/nextapp.systempanel (whistle)
Някакакъв начин да се направят картинки контакт малко да са по-голями - някой има ли!? :|
По-гол[B]Е[/B]ми могат да станат с Full Screen Caller: https://market.android.com/details?id=com.androminigsm.fscifree&feature=search_result
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]По-голями могат да станат с Full Screen Caller:[/Quote]
Изчетох мненията на потребителите за това приложение. Много бъгове и тела забива...(no)
Изчетох мненията на потребителите за това приложение. Много бъгове и тела забива...(no)
От седмица го имам телефона и просто е уникален. Имам само една забележка :) не ми трае батерията повече от ден :) но то сигурно е щото постоянно нещо ръчкам ;)
Абе с 2 думи... iPhone е абсолютна изгнила щайга в сравнение с тоя телефон (ако мога да го нарека телефон ;) )
Имам познат, който си го взе и е на същото мнение като мен.
Постоянно обменяме мнения за разни приложения.
Бих искал да ви попитам има ли някакъв форум или нещо подобно където хората обменят инфо относно това.
Абе с 2 думи... iPhone е абсолютна изгнила щайга в сравнение с тоя телефон (ако мога да го нарека телефон ;) )
Имам познат, който си го взе и е на същото мнение като мен.
Постоянно обменяме мнения за разни приложения.
Бих искал да ви попитам има ли някакъв форум или нещо подобно където хората обменят инфо относно това.
Има даже тема за него: http://www.androidbg.com/forum/forum53-samsung-galaxy-s-ii-sgs-2.html
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм