I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Бих искал да ви попитам има ли някакъв форум или нещо подобно където хората обменят инфо относно това. [/Quote]
Вие питате, ние отговаряме : Ето тука има всичко за което си мечтаете : http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=20758 (yes)
Вие питате, ние отговаряме : Ето тука има всичко за което си мечтаете : http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=20758 (yes)
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 12:16
От мои тестове
Ако зареждаш телефона според неговия софтуер - че "УЖ" е заредена батерията - телефона не ми държи повече от 1 ден
Ако обаче го зареждаш около 7-8 часа - т.е. 2 пъти повече , телефона ми държи 2 дни и половина при същото ръчкане - около 4-5 часа тел разговори на ден
Ако зареждаш телефона според неговия софтуер - че "УЖ" е заредена батерията - телефона не ми държи повече от 1 ден
Ако обаче го зареждаш около 7-8 часа - т.е. 2 пъти повече , телефона ми държи 2 дни и половина при същото ръчкане - около 4-5 часа тел разговори на ден
[Quote]около 4-5 часа тел разговори на ден[/Quote]
(woo)(woo) Дано да ползваш hands free, с тия над 7000 мин. на месец;)
(woo)(woo) Дано да ползваш hands free, с тия над 7000 мин. на месец;)
-
- Регистриран: 20 авг 2004, 15:11
На последната снимка в галерията си наложих телефона върху снимката и е точно толкова голям :D
имам въпрос- при фактори ресет трябва ли да махна sim card i memory card ? защото някъде четох , че може да изтрие а може и да не изтрие данните от картата ( а там съм съхранила контактите )
Аз правих reset и на таблета (galaxy tab) и на телефона (galaxy s2), без да махам картите, и всичко си беше на мястото. На сим-картата няма какво да и стане, а мемори картите си бяха непокътнати. При reset-a само се върнаха фабричните настройки и се премахнаха инсталираните от мен приложения. Ако искаш все пак, извади ги. Успех!
Всъщност, най важното - направи си копие на цялата информация от картата на компютъра и така няма да имаш страх, че ще изгубиш нещо важно!
Всъщност, най важното - направи си копие на цялата информация от картата на компютъра и така няма да имаш страх, че ще изгубиш нещо важно!
Препоръчайте някакво зарядно за кола?:|
Днес ходих в PDAshop на В. Левски, нямаха оригинално на Самсунг предложиха ми на HTC. 2 ампрера, което е супер, конектора е идентичен, но не го взех, защото ми се стори, че все пак нещо не се свързва както трябва. Ако искаш иди и пробвай.
И взехме Скот Паркър вместо Бентли. Ако си наистина от Уест Хям.....
И взехме Скот Паркър вместо Бентли. Ако си наистина от Уест Хям.....
[Quote]Ако зареждаш телефона според неговия софтуер - че "УЖ" е заредена батерията - телефона не ми държи повече от 1 ден[/Quote]
Така де. Направих и аз една проверка на моя тел. Според "неговия" софтуер държи батерията яко :
Така де. Направих и аз една проверка на моя тел. Според "неговия" софтуер държи батерията яко :
Що ти е на руски менюто!? От къде си го взел телефона?