I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Не съм се задълбочавал в написаното, но предположих, че щом предоставят и нов капак, то има изменение във физическите размери на устройството(yes)
Ако дневното ми потребление е:
30мин.телефонни разговори
не повече от 10-15 мин. в интернет (проверка на поща и подобни)
около 30 мин. ровене из менютата на телефона (календар, бележки, да отворя някой txt файл)
За използването на GPS е ясно че ще ползвам зарядно за кола
Нямам намерението да използвам телефона за игри и с включен wi-fi постоянно.
Може да добава и 15-20 мин музика от плеъра
Поне 3 дни няма ли да ме изкара тази 1650мА батерия??? :(
30мин.телефонни разговори
не повече от 10-15 мин. в интернет (проверка на поща и подобни)
около 30 мин. ровене из менютата на телефона (календар, бележки, да отворя някой txt файл)
За използването на GPS е ясно че ще ползвам зарядно за кола
Нямам намерението да използвам телефона за игри и с включен wi-fi постоянно.
Може да добава и 15-20 мин музика от плеъра
Поне 3 дни няма ли да ме изкара тази 1650мА батерия??? :(
3 дни ?! Телефонът изкарва без заряд 1 ден. Ден, не денонощие. Освен ако нищо не правиш с него.
[Quote]3 дни ?! Телефонът изкарва без заряд 1 ден. Ден, не денонощие. Освен ако нищо не правиш с него. [/Quote]
Определно съм на друго мнение. :) Има и такива случаи :
Определно съм на друго мнение. :) Има и такива случаи :
Именно, ако нищо не правиш с телефона.И на моя показва 1д. и 9ч., което обаче е далеч от истината.
Какво виждам ? Няма набиране, няма гласови повиквания, показване е минимално,няма дори един уиджет.Синхронизирането на данни също точи здраво батерията. За какво ми е тогава такъв телефон? Същата работа би ми свършила и Нокиа 1000.
Какво виждам ? Няма набиране, няма гласови повиквания, показване е минимално,няма дори един уиджет.Синхронизирането на данни също точи здраво батерията. За какво ми е тогава такъв телефон? Същата работа би ми свършила и Нокиа 1000.
Наистина на теб "такъв" телефон не ти трябва! Вземи си Галакси Таб с 4 ампера батерия и си отживей. Не разбирам хора дето "реват" за батериите на телефоните си които са с дисплеи на телевизори и възможности на лаптоп. Това е истината приятелю! Иначе съм съгласен с теб - другия изход е вземай Нокиа 1000 и бягай като не ти изнася.
Това означава,че горепосочените характеристики на батерията на телефона са доста погрешни спрямо реалните данни които споделяте Вие потребителите!
При време на разговор (2G/3G) 18,3/8,6 ч. –това не означава ли, че почти цял ден може да не го свалиш от ухо!!!
Време на готовност (2G/3G) 710/610 ч. –ако стои заключен и неподвижен може да издържи 710ч, което се равнява по проста сметка на близо месец
Явно реалните параметри са другиии!!!
(whistle)
При време на разговор (2G/3G) 18,3/8,6 ч. –това не означава ли, че почти цял ден може да не го свалиш от ухо!!!
Време на готовност (2G/3G) 710/610 ч. –ако стои заключен и неподвижен може да издържи 710ч, което се равнява по проста сметка на близо месец
Явно реалните параметри са другиии!!!
(whistle)
Нещо не ме разбра.:) Аз си го ползвам по предназначение. Затова съм и взел такъв телефон.От скрийншота виждам,че телефонът е използван като Нокиа 1100.
Защо трябва да се заблуждава човека, че батерията ще изкара примерно 6 дена ? Истината е 1 ден !!! Замислям се за къстъм РОМ само заради батерията.
Защо трябва да се заблуждава човека, че батерията ще изкара примерно 6 дена ? Истината е 1 ден !!! Замислям се за къстъм РОМ само заради батерията.
Ok! Извинявай!
Но явно това е истината. И въобще не гледам данните на моя телефон за батерията. Просто не са верни, това е!
Но явно това е истината. И въобще не гледам данните на моя телефон за батерията. Просто не са верни, това е!
[Quote]Защо трябва да се заблуждава човека, че батерията ще изкара примерно 6 дена ?[/Quote]
Кой какво разбрал...
Скрийшота не съм го качил с тази цел, а просто да имат представа хората, че батерията спокойно може и да издържи 2-3 дена при умеренно ползване...(whistle)
Кой какво разбрал...
Скрийшота не съм го качил с тази цел, а просто да имат представа хората, че батерията спокойно може и да издържи 2-3 дена при умеренно ползване...(whistle)