I9100 Galaxy S II

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от KuKeR » 14 сеп 2011, 19:15

[Quote]доста грее само при мен ли е така? [/Quote]

Къде по-точно? При работа в интернет обикновено леко нагрява в района/около камерата, но това не е страшно. При всички апарати е така...:)

solidex
Регистриран: 11 дек 2010, 21:24

Мнение от solidex » 15 сеп 2011, 10:28

Оказа се, че телефонът не е кодиран към други оператори. Пробвах го с карта на Виваком и не ми поиска пинове, даже се обадих, за да видя, дали само не си мисля така :)

Обаче нещо, дали защото не съм свикнал или просто са си такива, не мога да свикна със слушалките, постоянно ми падат :D Отделно, бутоните на хендсфрито са само два, от които нито един не изглежда да е за звук. Повечето хендсфрита, които съм ползвал, има два бутона за звук и един за смяна на песни/радиостанции. Някой знае ли, дали аз нещо още не съм разбрал?

Какви външни слушалки използвате, имат ли съвместимост със Самсунг? А за медиен плейър?

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Мнение от Gene66 » 15 сеп 2011, 11:27

Купих телефона на 25 юни от Виваком,на най-ниска тарифа с карта която не ползувам и го ползувам до сега.Прекрасен е и наскоро купих и втори от магазин за член на семейството ми.Нямам никакви забележки към работата му.Ползувам го основно за браузване,ползуване на полезни приложения,органайзер,снимки,музика и всичко на което може да се научи неспециалист.Не заби нито веднъж или каквото и да е друго.За пръв път ми се случва да нямам нито една,ама нито една забележка към тела след 2-3 месечно ползуване.Батерията издържа от сутрин до вечер и преди лягане го включвам за цялата нощ за зареждане.Ако се ползува умерено,имам предвид по-малко да свети екрана, ще издържа и 2-3 дни.Греенето не го намирам за проблем,а и аз ровичкам често ,но обикновено за кратко и не ме е "парил".Мисля,че в тази насока проблеми не следва да се търсят.Дизайна на телефона е великолепен-красив е,лек е ,тънък е,не се усеща в джоб и единственото което бих искал е да е скрач резистанс целия за да не му робувам при поставяне върху твърда повърхност.Препоръчвам го на всеки.Светкавичен е.Слушалките си ги вкарвам хубаво и ставам като глух/пълна изолация/,само музика.За мен звука през оригиналните слушалки е перфектен със собствени настройки на еквилайзера в "кастъм" и саунд ефект "wide".
Имам и един въпрос и моля да ми помогнете.Когато влезна в Андроид маркет,на която и да е от категориите,ми излиза страница и отдолу в дясно-"виж повече" ,както е и на компютъра и не мога да мина на следващата страница.Дава ми прозорчето с надпис,че не може да се отвори.Със задържане върху"виж повече" и отвори с нов "уиндоус" се показа цялата първа страница,но отдолу на цифрите на страниците като кликна на втора или следваща-пак дава ,че не може да се отвори.В други сайтове страниците ми се сменят безпроблемно.Не съм имал такъв проблем до сега и моля да ми помогнете.Благодаря предварително.

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 15 сеп 2011, 13:32

Вземи си едно калъфче от тези с капаче... Поръчах си http://www.ebay.com/itm/330570451768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 такъв и чакам да дойде :-)

Като цяло и аз съм много доволен. Само ми е малко странно автоосветеността, затова го държа.на 100%
S9+

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 15 сеп 2011, 14:46

[Quote]Gene66:
Имам и един въпрос и моля да ми помогнете.Когато влезна в Андроид маркет,на която и да е от категориите,ми излиза страница и отдолу в дясно-"виж повече" ,както е и на компютъра и не мога да мина на следващата страница.Дава ми прозорчето с надпис,че не може да се отвори.Със задържане върху"виж повече" и отвори с нов "уиндоус" се показа цялата първа страница,но отдолу на цифрите на страниците като кликна на втора или следваща-пак дава ,че не може да се отвори.В други сайтове страниците ми се сменят безпроблемно.Не съм имал такъв проблем до сега и моля да ми помогнете.Благодаря предварително. [/Quote]

Решението на твоя проблем е да влизаш в десктоп версията:

Стартираш [B]Браузър[/B] > въвеждаш адрес [B]about:useragent[/B] > избираш [B]Desktop[/B] > [B]OK[/B]
И след това влизаш в страниците, които и да са точно като на PC.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Мнение от Gene66 » 15 сеп 2011, 15:49

Тоест колега "centur" от мобилната версия не може да се прелистват страниците,евентуално понеже са с голям обем,така ли.Или нещо бъркам някъде.Не че ми е много важно,приложения свалям предимно от PC,но ми се видя странно.Благодаря,ще опитам и по начина по който казваш.
А за колегата "fintaraBG"-аз съм изключил автоосветеността и ползувам на 50%,при което дори ми е ярко.Също благодаря за поста с предложението.Аз исках такова калъфче с капаче,но нямаше,тоест имаше само за айфон.

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 16 сеп 2011, 09:43

[Quote]..Аз исках такова калъфче с капаче,но нямаше..[/Quote]

Това дали ще свърши работа : http://www.dice.bg/item6180 :|

valsto
Регистриран: 30 окт 2008, 18:00

Мнение от valsto » 17 сеп 2011, 20:34

Вие наистина ли смятате да давате по 70 лв за калъф?!?!

А какво им е на тези: http://www.dealextreme.com/p/protective-genuine-leather-cover-plastic-case-for-samsung-i9100-galaxy-s2-white-82328

http://www.dealextreme.com/p/protective-genuine-leather-cover-plastic-case-for-samsung-i9100-gal axy-s-ii-black-91764

http://www.dealextreme.com/p/durable-leather-protective-case-screen-protector-for-samsung-i9100-s2-black-100014

за мен 10тина лв е нормалната цена. и докато ми дойде калъфа си купих от ПДА Шоп силиконов предпазител и скрийн протектор - общо за 16 лв.

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 17 сеп 2011, 20:37

Гледам да ми харесва на външен вид, това че струва 70 лв е ... съвпадение :) Примерно лично на мен, нито един не ми хареса. Просто си личи че не са ... бюждетни. (whistle)
S9+

valsto
Регистриран: 30 окт 2008, 18:00

Мнение от valsto » 17 сеп 2011, 20:43

Ето в подкрепа на думите ти и от моя тел. Нормална употреба, говорене, и-нет, снимане....

Снимането на клипове доста яде батерията. Снимките по-малко...

Да ми се поразработи батерията още малко, че е на 5-6 зареждания и ще пробвам да направя някой рекорд по издръжливост...

Отговори