I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Супер, много се радвам за теб:)
Адаш ти защо не направиш, като мен през германос си го вземи?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Аааа кога, ще излиза СГС 3?
Samsung Galaxy S III ще почакам братле, сега не ми се дават пари за телефон, Samsung Galaxy S I за сега ми върши същата работа.
Здравейте на всички,:) вече съм горд собственик на телефона,машината е уникална,в сравнение със старото Сатио все едно съм извършил хиперскок:D Пожелавам на всеки, който се чуди какво да вземе това е машината!!! В Германос незнам защо се опитаха да ме убедят, че трябва да си взема айфон 4 бил по добър, но както и да е.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Благодаря ти, кажете ми само от къде да тегля кракнати приложения, засега от андроид маркет съм качил две антивирусни avg и netqin.(blush)
Samsung GALAXY S22 Ultra
http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=398
Много благодаря, тази нощ няма да се спи...:D но батерията още малко и ще сдаде требе го зареждам.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Samsung Galaxy S III ще почакам братле, сега не ми се дават пари за телефон, Samsung Galaxy S I за сега ми върши същата работа.[/Quote]
То и 316-ка ще ти върши същата работа, като 328-ца, ама удоволствието е друго :).
Друг е въпросът, че и аз в момента не мога да отделя пари за СГС2 и си карам с СГС-а.Ще чакам Прайм, дано не разочарова. Ако разочарова - Айфоун 5. Ако и той разочарова - ???
То и 316-ка ще ти върши същата работа, като 328-ца, ама удоволствието е друго :).
Друг е въпросът, че и аз в момента не мога да отделя пари за СГС2 и си карам с СГС-а.Ще чакам Прайм, дано не разочарова. Ако разочарова - Айфоун 5. Ако и той разочарова - ???