I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
(woo) Samsung Galaxy S II с 4,5 инчов дисплей woww(woo)(woo)(woo)
Днес бях в Дигиталния център. Поръчах си от новата батерия 2000 mah. в комплекта със задния капак. (В наличност нямали - народа ги разграби! ). До 10-на дни щяли да получат. Цената е 79.00 лв. Който желае, да се отбие и да си даде поръчката....;)
Да,този ми се вижда най-красив и сигурен.Дъщеря ми ползува за Айфон подобен и е много доволна.Благодаря.
Който ще купува подсилена батерия, но още не я виждал, може да хвърли едно очо тука : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719 (whistle)
Батерията от dice ли си я поръчал, че моята нещо бързо пада а ги направих зарежданията, както си трябва? Там дали имат и сд карти 32 ще ми свърши работа.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
От там, сега чакам да се обадят.:| Какво значи бързо пада!? Нали говориме за 2000 mah или имаш в предвид някаква друга? :( Иначе карти нямат от 32 Gb, имали от 16 Gb,но 6 клас..(whistle)
Имам предвид батерията, която си ми е в телефона пада за ден вечерта зареждам, но аз си играя много, тая Асвалт 6 направо се разцепвам...:D Един приятел ми каза, че от щатите мога да си поръчам още по добра батерия, но били скъпи:( стотина долара.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ех, тоя Асфалт!:D Наистина бързо я гълта батерията! Ще видим с новата как ще е ..(woo)
Какъв е тоя асфалт я кажете и аз да го пробвам:P
Аз пък ти казвам ,че изгодно качествена батерия може да закупиш от Хонг-Конг и подобни места :)
Има редица полезни китайски он-лайн магазини,[i][B]Google [/B][/i] ще ти каже кои ;)
Има редица полезни китайски он-лайн магазини,[i][B]Google [/B][/i] ще ти каже кои ;)