I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Телефона е оригинален от МТел,с техен план и лизингов.Момчето което помолих от магазин да ми направи синхронизациите каза,че ще сложи 2.3.4 и след това съм можел и аз,тъй като имам SGSII.Не би следвало да е рутнат.Той ми прави същото и на моя тел.Само че на SGSII си има в менюто синхронизирай и мердж ,а на първата галактика няма и така и не успях.
Джи мейла си работи,синхронизира си е всичко си е наред,но от маркета не може да се сваля нищо,защото съм нямал устройство.Контактите не излизат в контакти в джи мейла,а нововъведените излизат,сигурно защото съм въвел по подразбиране да отиват в гугъл.Старите обаче не мога да ги прехвърля.
Джи мейла си работи,синхронизира си е всичко си е наред,но от маркета не може да се сваля нищо,защото съм нямал устройство.Контактите не излизат в контакти в джи мейла,а нововъведените излизат,сигурно защото съм въвел по подразбиране да отиват в гугъл.Старите обаче не мога да ги прехвърля.
Е, който тогава има същия телефон, да помогне! :|
Най-после съм с 2.3.4 и то през Киеса! :P Малко се притеснявах, но всичко мина благополучно! (yes)
Който иска нов ъпдейт и как става това, чети тука : http://www.androidbg.com/forum/topic14157-izleze-234-i9100xxkg1-up-kg6kh3-p21.html :)
P. S. Четете 3-я пост! (yes)
Който иска нов ъпдейт и как става това, чети тука : http://www.androidbg.com/forum/topic14157-izleze-234-i9100xxkg1-up-kg6kh3-p21.html :)
P. S. Четете 3-я пост! (yes)
Какво се променя след ъпдейта? Извинявам се за лаишкия въпрос, но какво се получава - скорост, нови приложения...?? Моля за някакво обяснение!
Да, и аз искам да разбера дали чувстваш някаква разлика с 2.3.4 (но не защото си направил хард ресет) :P
S9+
:) I9100XXKI3 - EXT4.PIT - Android 2.3.5 от 15 септември.
Знаете ли програмка при, която някой като ми звъни, и да ми излиза снимката му в цял ръст?:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Програмата се казва Full Screen Caller ID,но е платена,бях теглил кракната версия,но не помня откъде... Ще я потърся утре из дебрите на компютъра ми :D