I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Батерия: 3,7V, 3500 mAh за тела само тука : http://www.dice.bg/item6437
Аз лично си чакам оригинала обаче!
(whistle)
Аз лично си чакам оригинала обаче!
(whistle)
Някой да пробва следното: в гугъл, от телефона, пише нещо, което го има в уикипедия. Натиска резултата в уикипедия, страницата зарежда и това е - зависва браузъра (за десктоп версията на уикипедия става дума). Някой има ли подобен проблем? Ако 2.3.4 го няма този проблем, минавам веднага... Пробвах и с вградения, и с Dolphin...
S9+
да питам, този апарат събира ли прах между дисплея и тъча, питам защото i8000 събира :S
[Quote]Някой да пробва следното: в гугъл, от телефона, пише нещо, което го има в уикипедия. Натиска резултата в уикипедия, страницата зарежда и това е - зависва браузъра (за десктоп версията на уикипедия става дума). Някой има ли подобен проблем? Ако 2.3.4 го няма този проблем, минавам веднага... Пробвах и с вградения, и с Dolphin... [/Quote]
Нямаш проблем :D
Нямаш проблем :D
Е да де, ама става дума за десктоп версията на сайта :D Като зареди на половина и засича целия телефон, след 2 секунди просто ме изхвърля от браузъра о.О
[B]Edit:[/B] сега пък нямам такъв проблем. Но пък се сетих за друг - от време на време телефона се рестартира, един вид Hot Reboot. Май май ще сложа 234.
[B]Edit:[/B] сега пък нямам такъв проблем. Но пък се сетих за друг - от време на време телефона се рестартира, един вид Hot Reboot. Май май ще сложа 234.
S9+
Десктоп на версията на сайта ? Що ще рече туй? :|
Еми не мобилния сайт, ами този за компютрите по принцип. Както и да е, виж ми редакцията на предния пост...и мерси за скрийншотите ^^
S9+
[Quote]Еми не мобилния сайт, ами този за компютрите по принцип. Както и да е, виж ми редакцията на предния пост.. [/Quote]
Имаш в предвид ако иконката на дадения сайт да е качена на десктопа на телефона ли? Имам такива няколко (ток, вода, парно!този форум също ):D Качих и на Википедията - всичко отваря чудесно...(yes)
Имаш в предвид ако иконката на дадения сайт да е качена на десктопа на телефона ли? Имам такива няколко (ток, вода, парно!този форум също ):D Качих и на Википедията - всичко отваря чудесно...(yes)
Колегата има предвид версията на браузъра за компютри, а не за мобилни преносими устройства. Защото за преносими устройства, каквото е и SG S2, се използват браузъри и версии, които коренно се различават от ДЕСКТОП = компютър, версиите.
Надявам се да съм ти разяснил...
P.S. Десктоп версия не означава икона на браузъра или страницата на екрана, а версия за компютър. И имайки предвид че, лаптопа е компютър, но компютъра не е лаптоп...., телефона също не е компютър. Следователно....
Надявам се да съм ти разяснил...
P.S. Десктоп версия не означава икона на браузъра или страницата на екрана, а версия за компютър. И имайки предвид че, лаптопа е компютър, но компютъра не е лаптоп...., телефона също не е компютър. Следователно....