I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Дайте съвет къде да държа инсталираните приложения и фаилове - в телефона или в картата с памет и защо. Пробвам различни начини и не мога да се светна, кой е най-правилния.[/Quote]
При ъпдейт всички приложения се изтриват от вътрешната памет на тела. Затова си ги държа на външната карта, така си ги запазвам. Лошото е,че не всички приложения могат да бъдат местени там. (whistle)
При ъпдейт всички приложения се изтриват от вътрешната памет на тела. Затова си ги държа на външната карта, така си ги запазвам. Лошото е,че не всички приложения могат да бъдат местени там. (whistle)
За да видите статуса на вашата батерия наберете *#*#4636#*#* (yes)
Не е вярно. Не се трият приложенията при ъпдейт. Аз свързах телефона с компютъра, пуснах KIES и ъпдейтнах. А начина по който ти го направи, е чрез връщане на фабрични настройки и тогава ъпдейт. Та, не е задължително да се трият приложенията.
S9+
Съгласен съм с теб. През Киес първо ми направи back-up на цялата информация от телефона и после я възстанови.
Въпроса ми беше по различен - например ако прехвърля приложенията в картата и оставя повече свободна памет в телефона, не следва ли от това да работи по-бързо!?
Въпроса ми беше по различен - например ако прехвърля приложенията в картата и оставя повече свободна памет в телефона, не следва ли от това да работи по-бързо!?
[Quote]Не е вярно. Не се трият приложенията при ъпдейт. [/Quote]
Лично при мене след ъпдейта бяха се изтрили приложенията от рода на SystemPanel и тям подобни. :| Така че се наложи да ги инстлвам отново...(whistle)
Лично при мене след ъпдейта бяха се изтрили приложенията от рода на SystemPanel и тям подобни. :| Така че се наложи да ги инстлвам отново...(whistle)
[Quote]Въпроса ми беше по различен - например ако прехвърля приложенията в картата и оставя повече свободна памет в телефона, не следва ли от това да работи по-бързо!?[/Quote]
Мисля, че ще работи пак така...:)
Мисля, че ще работи пак така...:)
Hotspur, дори да има разлика, ще е минимална. По-добре даже да са си 'вътре'.
KuKeR, линка който беше дал няколко страници назад, именно това описваше - хард ресет -> ъпдейт... така че, маалко си се прецакал :D
KuKeR, линка който беше дал няколко страници назад, именно това описваше - хард ресет -> ъпдейт... така че, маалко си се прецакал :D
S9+
[Quote]А начина по който ти го направи, е чрез връщане на фабрични настройки и тогава ъпдейт.[/Quote]
Защо реши, че съм го направил точно така!? :P Нищо не съм връщал. Закачих Киеса и го ъпдейтнах тела за 15-20 мин. от румънски сървър. Телефона си беше след това с фабричните настройки, остана да му инстална приложенията, който бяха се изтрили...
:D
Защо реши, че съм го направил точно така!? :P Нищо не съм връщал. Закачих Киеса и го ъпдейтнах тела за 15-20 мин. от румънски сървър. Телефона си беше след това с фабричните настройки, остана да му инстална приложенията, който бяха се изтрили...
:D