I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]След ъпдейта лагва отвратително при местене на началните екрани. [/Quote]
При мен няма такъв проблем ! Откъде е ъпдейта ?:|
При мен няма такъв проблем ! Откъде е ъпдейта ?:|
През Киес. Даде ми нов фърмоер и си направи всичко автоматично, дори и back up-a. Не знам какво стана после, уж всичко беше наред. Но се появи това досадно насичане при преместване/преминаване на началните екрани. Някой опита ли с ресет дали не се оправя. Иначе мисля да повторя ъпдейта, ако ще и със старата версия....
[Quote]През Киес. Даде ми нов фърмоер и си направи всичко автоматично, дори и back up-a. Не знам какво стана после, уж всичко беше наред. Но се появи това досадно насичане при преместване/преминаване на началните екрани. Някой опита ли с ресет дали не се оправя. Иначе мисля да повторя ъпдейта, ако ще и със старата версия.... [/Quote]
Моят фърмоер е от румънските съръри, но не знам има ли това значение...:|
Моят фърмоер е от румънските съръри, но не знам има ли това значение...:|
Не става с "ресет". Пробвах. Как да ъпдейтвам отново. Или по-добре - как да се върна в 2.3.3?
Давайте съвети, че това "треперене" на екраните така ми се е набило на очи, че.............
Давайте съвети, че това "треперене" на екраните така ми се е набило на очи, че.............
В
Брат връзваш тел. С кома и ъпдеитваш киеса след тва следваш инструкциите.работи перфетно след ъпдейта
Брат връзваш тел. С кома и ъпдеитваш киеса след тва следваш инструкциите.работи перфетно след ъпдейта
В
Брат връзваш тел. С кома и ъпдеитваш киеса след тва следваш инструкциите.работи перфетно след ъпдейта никав рес не прави
Брат връзваш тел. С кома и ъпдеитваш киеса след тва следваш инструкциите.работи перфетно след ъпдейта никав рес не прави
[Quote]
Не става с "ресет". Пробвах. Как да ъпдейтвам отново. Или по-добре - как да се върна в 2.3.3?
Давайте съвети, че това "треперене" на екраните така ми се е набило на очи, че............. [/Quote]
1. Чакаш 2.3.5 версия
2. Рутваш си тела и действаш с Odina. Успех! :)
P. S. А и е препоръчително да направиш hard reset след ъпдейта. Решава много проблеми. (whistle)
Давайте съвети, че това "треперене" на екраните така ми се е набило на очи, че............. [/Quote]
1. Чакаш 2.3.5 версия
2. Рутваш си тела и действаш с Odina. Успех! :)
P. S. А и е препоръчително да направиш hard reset след ъпдейта. Решава много проблеми. (whistle)
Как се прави hard reset?
[Quote]Как се прави hard reset? [/Quote]
Ето ти един линк. Хвърли там едно очо и ще разбереш : http://www.androidbg.com/forum/topic9595-factory-reset-ili-hard-reset.html :P
Ето ти един линк. Хвърли там едно очо и ще разбереш : http://www.androidbg.com/forum/topic9595-factory-reset-ili-hard-reset.html :P