I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Има ли лайф-таймер?
Ако да как да проверя колко е говорено?
Благодаря!!!
Ако да как да проверя колко е говорено?
Благодаря!!!
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Има ли лайф-таймер?
Ако да как да проверя колко е говорено?[/Quote]
Защо ти е да го знаеш? Това при телефоните не е от значение. Няма триещи се и съответно износващи се части...и 100 часа да е говорено, какво? Аз имам телефон, който ползвам само за телевизор в кухнята и му разказвам играта на батерията и самия него от топлината, но по него не е говорено, значи ли, че е добър?
Ако да как да проверя колко е говорено?[/Quote]
Защо ти е да го знаеш? Това при телефоните не е от значение. Няма триещи се и съответно износващи се части...и 100 часа да е говорено, какво? Аз имам телефон, който ползвам само за телевизор в кухнята и му разказвам играта на батерията и самия него от топлината, но по него не е говорено, значи ли, че е добър?
Ако някой твърди,че телефона е чисто нов.
Има смисъл от проверка!
Има смисъл от проверка!
Как мога да си кача програма от компютъра на телефона при положение че нямам SD карта на телефона?
Така правя. Хващам с мишката програмата и я слагам в директорията на телефона. След това на телефона не мога да я намеря. Не се вижда, за да я стартирам.
И аз имам този оттенък, вижда се леко на бял фон, става по-син, повече като се погледне от ляв ъгъл телефона. Нямаше да забележа, ако не бях видяла мнението ти, мисля, че не е проблем, а така са всички. :D
Само да добавя, че ползвам Galaxy S, а на дядо Коледа съм си поръчала S2. (blush)
Само да добавя, че ползвам Galaxy S, а на дядо Коледа съм си поръчала S2. (blush)
"Между другото, след ъпдейта ми до 2.3.4 изчезна най-големия проблем - жълтия отенък от лявата част на екрана, видим при най-ниска осветеност на бяло и винаги на средно сиво. Кой би си помислил че е софтуерен проблем..."
И на моя С2 го има този проблем. Забелязах го през първата седмица от ползването. Винаги се появява на сив или кафяв фон, както и на най-слаба осветеност на бял фон. Долната лява част на екрана стои по-светла като жълтееща-кафевееща на бяло и отново същата в долния ляв ъгъл на сиво. Даже отляво на клавиатурата, ако се загледам, буквите са с по-различен цвят от тези отдясно (по-жълтеникаво-кафеникави). Бях се примирил с проблема, защото иначе телефонът е супер. Би ли ми казал как да ъпдейтна до 2.3.4? Досега не съм ъпдейтвал ръчно Андроид. Имам и един HTC Nexus 1, купен от САЩ, който се ъпдейтва автоматично. Ако има вариант ъпдейтът да стане по официален начин, би било супер. В момента, Android Assistant казва, че версията (тя е тази, с скоято съм го купил) е 2.3.3, а за OS info, излиза Linux 2.6.35.7 - I9100XWKF3-CL276555.
Леле, какъв банкет ще е, ако екранът се изравни като подсветка с ъпдейт
(woo):D Аз си мислих досега, че е проблем със самия екран! Мерси предварително на всички!
И на моя С2 го има този проблем. Забелязах го през първата седмица от ползването. Винаги се появява на сив или кафяв фон, както и на най-слаба осветеност на бял фон. Долната лява част на екрана стои по-светла като жълтееща-кафевееща на бяло и отново същата в долния ляв ъгъл на сиво. Даже отляво на клавиатурата, ако се загледам, буквите са с по-различен цвят от тези отдясно (по-жълтеникаво-кафеникави). Бях се примирил с проблема, защото иначе телефонът е супер. Би ли ми казал как да ъпдейтна до 2.3.4? Досега не съм ъпдейтвал ръчно Андроид. Имам и един HTC Nexus 1, купен от САЩ, който се ъпдейтва автоматично. Ако има вариант ъпдейтът да стане по официален начин, би било супер. В момента, Android Assistant казва, че версията (тя е тази, с скоято съм го купил) е 2.3.3, а за OS info, излиза Linux 2.6.35.7 - I9100XWKF3-CL276555.
Леле, какъв банкет ще е, ако екранът се изравни като подсветка с ъпдейт
(woo):D Аз си мислих досега, че е проблем със самия екран! Мерси предварително на всички!
Вече и аз съм в лагера на най добрите:)
Уникален телефон няма нищо общо с галакси1.
Кажи как да си кача 2.3.4?
Уникален телефон няма нищо общо с галакси1.
Кажи как да си кача 2.3.4?