I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Има бял капак... и не се зарежда 4 часа. [/Quote]
2000 mAh батерия се зарежда толкова, че и 10 мин. отгоре! (whistle)
2000 mAh батерия се зарежда толкова, че и 10 мин. отгоре! (whistle)
Някой купувал ли е от Германос?
Какво има в комплекта?
Благодаря!!!
Какво има в комплекта?
Благодаря!!!
[B]Първи въпрос[/B] , има ли опция за увеличаване скоростта при смяна на режима от хоризонтален във вертикален? Малко бавно ми сменя картината на дисплея от хоризонтален при вертикален режим?
Сам го оправих не беше калибриран:)
[B]Вторият ми въпрос[/B] е за браузъра на Галакси2, при предишното ми Галакси 1 имах увеличаване само на текста при четене на страниците с двойно почукване, но съм забравил как го активирах а при Галакси 2 ми се увеличава текста заедно със снимката, как мога да си увеличавам текста без да се увеличава и снимката на страницата която чета?:|
Благодаря предварително за отговорите.(flower)
Сам го оправих не беше калибриран:)
[B]Вторият ми въпрос[/B] е за браузъра на Галакси2, при предишното ми Галакси 1 имах увеличаване само на текста при четене на страниците с двойно почукване, но съм забравил как го активирах а при Галакси 2 ми се увеличава текста заедно със снимката, как мога да си увеличавам текста без да се увеличава и снимката на страницата която чета?:|
Благодаря предварително за отговорите.(flower)
Телефон , слушалки , USB кабел , книжка и май това беше . Лека .
[Quote]Телефон , слушалки , USB кабел , книжка и май това беше . Лека . [/Quote]
Моят включва освен тия неща още и зарядно! Гледай да има, ако от Германос това е в комплекта! :D
Моят включва освен тия неща още и зарядно! Гледай да има, ако от Германос това е в комплекта! :D
За браузъра никой ли не знае, как се оправя?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Пичове,струва ли си да го взема този тел.от Глобул на лизинг!? 37.98лв.(24м.) + плана 13лв. = 51лв. или пък за 12м. е по 75.96лв.+ плана = 90лв. Или пък да изчакам Galaxy Note... какво ще ми препоръчате? :) Все пак до сега не съм ползвал тел.с Андроид(ако изкл. Desire,за 5дни.) :)
Много скъпо идва с тези планове!!!
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
С кои планове идва много скъпо? На мен плана ми е 12.90лв. + 38лв.вноската за тел.(24м.) или по 76лв. за 12 м.
[Quote]Пичове,струва ли си да го взема този тел.от Глобул на лизинг!?[/Quote]
Не, не си струва! Най добре кеш - 810 лв. + 12 м. договор, който е 5 лв. Общо - 870 лв! (whistle)
Не, не си струва! Най добре кеш - 810 лв. + 12 м. договор, който е 5 лв. Общо - 870 лв! (whistle)