I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote] Здравейте.Вече телефона е в мен.Книжката в комплекта е доста оскъдна, а възникват много въпроси.Бихте ли ме насочили към форум където мога да задавам въпроси и получавам съответно отговори?
Благодаря Ви предварително.[/Quote]
Виж и тук : http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=112220&st=0#entry7956853 (woo)
Благодаря Ви предварително.[/Quote]
Виж и тук : http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=112220&st=0#entry7956853 (woo)
Здравейте. Преди няколко дена си взех този невероятен телефон :) Понеже нали знаете, че много бързо му пада батерията , има ли някакъв проблем ако го пускам да се зарежда вечер и го спирам сутрин ?
[Quote] Понеже нали знаете, че много бързо му пада батерията , [/Quote]
Е колко бързо !? 2-3 дена малко ли ви са!? :S
Е колко бързо !? 2-3 дена малко ли ви са!? :S
Дай инфо с какъв РОМ си ? На мен 3 дни ми изглеждат фантастика. Освен ако телефонът не се ползва или е с черен екран?! Ден и няколко часа е максимума.
Показанията от настройките за батерията са далеко от истината.
Показанията от настройките за батерията са далеко от истината.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Исаш да кажеш , че в Stand By режим телефона не издържа 600 часа, така ли?
Въобще някой пробвал ли е да не ровичка из менютата и да не провежда разговори за да се разбере дали ще издържи тези 710-610 часа в режим на готовност?
Въобще някой пробвал ли е да не ровичка из менютата и да не провежда разговори за да се разбере дали ще издържи тези 710-610 часа в режим на готовност?
[Quote]Исаш да кажеш , че в Stand By режим телефона не издържа 600 часа, така ли?
Въобще някой пробвал ли е да не ровичка из менютата и да не провежда разговори за да се разбере дали ще издържи тези 710-610 часа в режим на готовност?[/Quote]Не издържа , максимум 150 часа.
Въобще някой пробвал ли е да не ровичка из менютата и да не провежда разговори за да се разбере дали ще издържи тези 710-610 часа в режим на готовност?[/Quote]Не издържа , максимум 150 часа.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
И това не е вярно-ако се ползва за 2-3 разговора и няколко снимки на ден, спокойно си изкарва 6-7 дни. Естествено, 600 часа няма как да издържи.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]спокойно си изкарва 6-7 дни.[/Quote]
Ти сериозно ли говориш?
Ти сериозно ли говориш?
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Щом е така значи администраторите трябва да корегират тези 710/610 часа в техническите характеристики написани по-горе, но за целта някой трябва да се жертва и да направи експеримент без нито един разговор и ровичкане в телефона, колко ще издържи батерията.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
30 мин разговори на ден, проверка на поща размазване на Асфалта 30-40мин. 2-3смс държи ми до ден и половина два но с 300 клизми:D:D:D, което в сравнение с другия ми дизаяра е звер.:D