I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Карай, кой ти гледа такива неща... (yes) :D
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Не съм айфон фен, но не съм съгласен с нещата, които си написал и не ми се обяснява защо, защото всички знаем защо.:D:D:D
А и въобще, защо намесваш айфон в темата, айде стига с това кой е най-добрия?!
А и въобще, защо намесваш айфон в темата, айде стига с това кой е най-добрия?!
някой да има проблем с обхвата, двама колеги имат оплаквания от този характер :(
Един приятел имаше проблем с обхвата в 3Г режим, но се оказа, че е от самата СИМ карта. Неговата била на 5 години, още от онези дето пише ВиваТЕЛ на тях :). Смени я и се оправи.
Здравейте, може ли някой да ми каже от кой оператор е най-изгодно да се вземе и на каква цена?
-
- Регистриран: 23 яну 2011, 14:02
Здравейте!След около месец мисля да си взема ХУБАВ смартфон.Спрял съм се на samsung galaxy s plus и samsung galaxy s II,но все още се чудя кой от двата.Искам телефона да е бърз,със доста рам(не по-малко от 512 мб),със хубава камера,със хубав дисплей и най-вече да ме изкара 2 години.Наскоро гледах galaxy s II във глобул за 800 лв със едногодишен договор от 5 лв на месец(договора).Според вас кой от двата смартфона е за мен и струва ли си galaxy s II?Може би коментара ми не е за тук,но моля да ме извините!Благодаря предварително! :)
То отговора е ясен - SGS 2
Да попитам това чудо има ли български
мерси и още нещо звука добър ли е като е само с един говорител защото аз имам LG Optimus 7 също с един говорител и като увелича на макс чак пращи