I9100 Galaxy S II
Re: :)
[Quote]Можете ли да споделите малко впечатления от GPS-a на този телефон ? Каква програма за навигация използвате и как са картите за България ? [/Quote]
1. Впечатления добри !
2. Ползваме CoPilot Live - има карти както за България, така и за цялата Европа.. :)
1. Впечатления добри !
2. Ползваме CoPilot Live - има карти както за България, така и за цялата Европа.. :)
Заслужава ли си да се ъпгрейтва човек с такава батерия. Имаш ли преки впечатления за живота и в сравнение с оригинала? Размерите предполагам са еднакви и няма нужда от друг заден панел? Интересно каква е цената и от къде може да се вземе.
П.П. Видях за какво става въпрос в youtube хареса ми. Не можах обаче да намеря къде може да се купи тук в BG.
Весело посрещане на новата година.
П.П. Видях за какво става въпрос в youtube хареса ми. Не можах обаче да намеря къде може да се купи тук в BG.
Весело посрещане на новата година.
Гледайте какво ми се случи: Цял ден не ползвам телефона (стоя на бюрото), сега го взимам и гледам - иска PIN. Въвеждам и гледам че се е рестартирал. И сега имам чувството че се е downgrade-нал? Коя беше последната версия чрез KIES? При мен сега е 2.3.4, wtf... В егати филмите се вкарвам в момента... Сега сложих 2.3.6 от ноември чрез Odin... да видим :) Весело посрещане на Новата година!
EDIT: с 2.3.6 се рестартира 2 пъти в рамките на час... май ще минавам на готвено.
EDIT: с 2.3.6 се рестартира 2 пъти в рамките на час... май ще минавам на готвено.
S9+
Случва се чат пат с къстъм ромовете. Аз затова засега не пипам 2.3.4. с който купих телефона. Доволен съм. Качвал съм 2.3.5 на старото галакси плюс и не виждам особенна разлика. Ще изчакам да видя дали ще има официален ъпдейт до ICS през kies. Ако не има odin.
-
- Регистриран: 30 юни 2006, 11:22
Нещо се забавят с ъпдейта до андроид 4.0, който беше обещан за 1 януари 2012...