I9100 Galaxy S II

solidex
Регистриран: 11 дек 2010, 21:24

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от solidex » 26 фев 2012, 01:06

Някой знае ли, дали скоро и съответно кога ще има ъпдейт до Ice Cream Sandwich за S2-ката? Понеже ще има така или иначе ъпдейт до 4-ката, още не съм се ровичкал из Один и къстъм-ромовете, ама ако смятат да го предложат официално в края на годината, няма да се разберем...

trai4o
Регистриран: 07 ное 2010, 15:10

Мнение от trai4o » 26 фев 2012, 15:42

И моя се оказа,че е Виетнамски:).Вече 2,5 месеца нямам проблеми,а даже по кода за камерата съм с по-добра! Така,че- на късмет при покупката!(beer)

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 28 фев 2012, 16:23

[Quote]Някой знае ли, дали скоро и съответно кога ще има ъпдейт до Ice Cream Sandwich за S2-ката?[/Quote]

Вече има пусната бета версия ! Сваляй и тествай от тук : http://developer.sonymobile.com/wp/?p=5513 (yes)

Gold Mobile
Регистриран: 30 юни 2006, 11:22

Мнение от Gold Mobile » 28 фев 2012, 19:07

Да и мен ме интересува за информация дали ще има скоро 4.0 андроид. Бяха писали тука в една статия че на 1 март ще пущат за ГС2 и Ноте ама да видим....

belegat
Регистриран: 31 дек 2011, 17:44

Мнение от belegat » 29 фев 2012, 15:13

Здравейте. Никъде в интернет не намерих физически размери на видимата част на дисплея в сантиметри. Интересува ме дължина и ширина,а не диагонал.Може ли някой да ми ги каже?

osama11
Регистриран: 18 май 2007, 15:01

Мнение от osama11 » 29 фев 2012, 16:01

Здрасти,

9.3 см. х 5.5 см.

Gold Mobile

Мнение от Gold Mobile » 02 мар 2012, 06:27

явно темата която бяха пуснали за ъпдейта до андроид 4.0 на 1 март се оказа погрешна....

Gold Mobile

Мнение от Gold Mobile » 03 мар 2012, 19:07

Ееее всеки ден влизам да следя форума, да не би да има информация за андроид 4.0 и все оставам с ръце пълни очи празни :D

solidex
Регистриран: 11 дек 2010, 21:24

Мнение от solidex » 04 мар 2012, 23:56

Айс Крийм Сандуич скоро, поне по официалните канали, явно няма да има. Надеждата умира последна...

Аз да попитам нещо друго. Има ли в момента браузър, който да възпроизвежда истински флаш при браузване в десктоп среда на браузъра? Едно време в маркета имаше един браузър, UC Browser, версия 7.8, който възпроизвеждаше "клипчета" в нормална десктоп среда на браузване, а не в орязаната мобилна. Новата версия 8.нещо си вече не поддържа истински флаш, не говорим за глупави леки реклами по краищата на браузъра, това всеки браузър почти го възпроизвежда.

Пробвах с Ninesky, много добър браузър, Dolphin HD, новата версия на UC браузър, и много други, но когато натиснеш върху клипа се появява съобщение за изтегляне на флаш плъгин. Каквото и да теглиш, нищо не се променя, това не е десктоп компютър с оптимизация за такива.

Преди малко дръпнах от нета UC браузър, версия 7.8, който след инсталацията обаче се ъпдейтва при пускане, без възможност за спиране на ъпдейтите, и дотам, няма флаш. На другия ми телефон, HTC, имам версия 7.8 и всички клипове се възпроизвеждат в десктоп режим на разглеждане на съответните страници. Аз така или иначе никога не съм браузвал на Галаксито ми в мобилен режим. Някой да е подкарал пълен флаш под някакъв браузър последна или друга версия и евентуално откъде да се дръпне. За мен, по-горните браузъри са най-бързите и стабилни, въпросът е, че след като се върнах към заводските настройки след сериозен краш, вече не мога да намеря версиите, които подкарваха флаша...

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 05 мар 2012, 09:40

Аре и аз се присъединих към тези с тази машинка :)
К'во да ви кажа.....Е ба*и телефона, е ба*и и чудото, e ба*и и дзверо (woo) От два дена живея в друг свят с тия цветове на дисплея...Пикасо пасти да яде :D
* = С :D
Обаче съм потресен :D няма диодче за пропуснато повикване и смс (no) Някой ако е решил този проблем с някоя програма, ще съм благодарен ако ме светне :)

@solidex не съм сигурен дали съм те разбрал правилно, но сега пуснах клипове от hdbox.bg през делфина и операта на режим десктоп и всичко си върви на 6 (yes)

Отговори