I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
AVG-то го разкарах, нищо не прави качих avast и се хванах за главата:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]AVG-то го разкарах, нищо не прави качих avast и се хванах за главата[/Quote]
Мнение за аваст :
1. За да е пълнофункционален - трябва рут !
2. Яде здраво батерията!
3. Сканира при зададени параметри, а не при качване на каквото и да било приложение.
Лично аз AVG PRO не го разкарах защото :
1. Ежедневно обновява антивирусни бази
2. Сканира за вируси всеки път щом инсталираш някакво приложение
3. Не яде от батерията - виси в приложенията в размер на 5-6 MB, докато аваста яде над 10 !
P. S. Минах и др. Веб и Касперски и Аваст - спрях се на AVG-то, но всеки сам да си решава !
;)
P. S. На Маркета - аваст е безплатно приложение, а AVG PRO - 14.00 лв ! Защо ли? :|
Мнение за аваст :
1. За да е пълнофункционален - трябва рут !
2. Яде здраво батерията!
3. Сканира при зададени параметри, а не при качване на каквото и да било приложение.
Лично аз AVG PRO не го разкарах защото :
1. Ежедневно обновява антивирусни бази
2. Сканира за вируси всеки път щом инсталираш някакво приложение
3. Не яде от батерията - виси в приложенията в размер на 5-6 MB, докато аваста яде над 10 !
P. S. Минах и др. Веб и Касперски и Аваст - спрях се на AVG-то, но всеки сам да си решава !
;)
P. S. На Маркета - аваст е безплатно приложение, а AVG PRO - 14.00 лв ! Защо ли? :|
Не знам,дали не е писано по този въпрос вече,но къде е произведен Вашият Galaxy S2 ? До колкото разбрах Вивакомските са Корейски или Китайски. Моят е от Германос и е от Виетнам (woo)
[Quote] дали не е писано по този въпрос вече,но къде е произведен Вашият Galaxy S2 ?[/Quote]
Писано и то - доста : http://www.androidbg.com/forum/topic14595-kde-e-proizveden-vashiya-sgs2.html
Писано и то - доста : http://www.androidbg.com/forum/topic14595-kde-e-proizveden-vashiya-sgs2.html
Да ,за там знам,ама Виетнамци пак няма.
[Quote]И аз ще ти дам някой яки програми,нали си мой човек: )[/Quote]
Ей па и програми взе да раздаваш вече,браво бе:D Поне да си беше направил труда да му кажеш на човека някой програми който не ги знаят 90% от хората който ползват смартфони!Абе що не земеш да се скриеш някаде,че си адски смешен?!
[Quote]фенер да си го ползваш тела[/Quote]
Aбе тоя телефон да не ти е направен за прожектор бе?
[Quote] Да си виждаш колко градуса е там където живееш, Thermo[/Quote]
Термометри се продават във аптеката ванко,не лъж човека само да си пълни телефона със глупости защото тая програма не действа!
Ей па и програми взе да раздаваш вече,браво бе:D Поне да си беше направил труда да му кажеш на човека някой програми който не ги знаят 90% от хората който ползват смартфони!Абе що не земеш да се скриеш някаде,че си адски смешен?!
[Quote]фенер да си го ползваш тела[/Quote]
Aбе тоя телефон да не ти е направен за прожектор бе?
[Quote] Да си виждаш колко градуса е там където живееш, Thermo[/Quote]
Термометри се продават във аптеката ванко,не лъж човека само да си пълни телефона със глупости защото тая програма не действа!
-
- Регистриран: 30 юни 2006, 11:22
На моя пък си пише Made by Samsung . Това от къде означава че е ?
Just as we were getting ready to get it on March 15, we got even better news. Samsung I9100 Galaxy S II will be receiving an update to Android 4.0 Ice Cream Sandwich on March 10 - less than 48 hours from now.
Имам едно питане - четох някъде преди, ама нали не очаквах да е толкова скоро и не му обърнах внимание (blush) Пишеха, че[B] след[/B] като се направи ъпдейт към 4-ката, трябва да се направи хард ресет. Има ли смисъл от бекъп на приложенията тогава или трябва от начало всичко да накачваме?
За безпроблемна работа е най-добре хард ресет и всичко наново, аз правя бекъп само на контактите, не че няма да работи и с пълен бекъп но има вероятност нещо да не е както трябва :)