I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Hard Reset ! За половин час ще ги инсталираш пак приложенията. Не е просто смяна на РОМ. Някои неща не ми харесаха в бета версиите на ICS. Ще видим сега.
Ясно :) Мерси за инфото...значи остава да чакаме :)
Ще чакаме, бахти и РОМа златен, само лъжат клиентите си с това кога ще го пуснат, и накрая ще излезнат 1000 бъга гаранция :X
Колегите, я кажете колко време ви отнема зареждането на телефона. Моя се "пълни" 3 часа баси :S Лошо ми става вече. Аз ли съм изтеглил късата пръчка :D да търся друго зарядно или наистина толкова време трябва да го зарежда човек? Все съм виждал телефони, ама такава простотия не ми се беше случвала (angry)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Много точно ти се зарежда телефона, даже трябва да се радваш, че е толкова времето ;)
Излезе новия firmware - I9100XXLPJ 4.0.3 2012 February I9100OXALPJ Open Europe
Откъде се тегли? Фота или компа?
Сега пробвах през фота, няма нищо:|
За батерията, колкото по бавно става, толкова по добре, защото за толкова ще се разреди.
Сега пробвах през фота, няма нищо:|
За батерията, колкото по бавно става, толкова по добре, защото за толкова ще се разреди.
толкова е времето за заряд :)
Не знам, не съм грам очарован от това. Мисля си, че има нещо гнило тука :D Отделно, че щом го извадя от зарядното и веднага ми пада с между 2 и 4% за 2-3 мин. :S При вас така ли е? Бях си свикнал с Атрикса дето хем беше с по-голяма батерия и си се зареждаше за макс 2 часа(както и предишните ми телефони). Да не говорим, че издържаше доста повече от този...
братле направи ли му разряд-заряд 3 пъти по 14 часа? Моите и двата си държат по 2 дни!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra