I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Еми аз имах един списък с 15-тина приложения сигурно, гледам заета RAM - 500 MB (грубо). Слайдвам ги всичките, гледам пак заета RAM - пак 500 MB. (whistle) Аз ги затварям от Диспечер -> Изход
S9+
абе някой изобщо да е получил упдейт на закупен от България телефон Самсунг Галакси С 2 до версия 4.0, питам защото моят е закупен от оператор Вива-кон :D , а пък единствено получих упдейт до 2.3.4
за сега само през один .всичко си работи много по добре от 2.3.4 и батерията издържа повече с 4.0.3 ,хендсфрито си работи
[Quote]телефоните, закупени в България, тази кодировка като опция я няма. На моя тел също няма..Тези кодировки и тям подобни ги има на телефоните правени за други държави[/Quote] .....и това не е верно- моят телефон не е купен от България а от Amazon и има само XEU
И аз съм с XEU някой ъпдейтна ли вече? Писаха че от 19.03 ще има ъпдейт за Англия.
Пак ли излъгаха, не излезе на 19-ти така ли? :S :| (no)
Не съм го слагал на компа, но през фота все още няма нищо...
През фота няма да видите ъдейт (пише го в ръководството на Самсунг за ъпдейт до ICS. Задължително през КИЕС. Но и там го няма за БГ.
Та който бърза да пробва по другте начини.
Та който бърза да пробва по другте начини.
[Quote]това не е верно- моят телефон не е купен от България а от Amazon и има само XEU [/Quote]
Аз някъде да съм написал обратното? Чете внимателно постовете ми! Става въпрос за телефони, [B]които не са купени в България![/B] Продуктови кодове от типа XEU ги няма в телефоните, които са купени в България ! (angry)
Аз някъде да съм написал обратното? Чете внимателно постовете ми! Става въпрос за телефони, [B]които не са купени в България![/B] Продуктови кодове от типа XEU ги няма в телефоните, които са купени в България ! (angry)
:D И сега твърдиш обратното.