I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Вече пускат 4.0.4, а предната версия още я няма на повечето места по света, в това число и БГ.[/Quote]
Давай през Один, какво чакате още, просто не знам! :|
Давай през Один, какво чакате още, просто не знам! :|
Има ли начин да направя бек-ъп на телефона преди да сложа ICS и после с едно кликване да възстановя всичко?? Благодаря.
Ако флашнеш рома с 1 файл (PDA), нищо не губиш.
Иначе с Titanium Backup.
Иначе с Titanium Backup.
S9+
Този сандвич е с гранясали мелодии за повикване! (no) Да бяха предложили нещо по-свежо като са пуснали нова версия ! :| Някой да знае откъде да се свалят готини рингтонове за телефончето ? (whistle)
[Quote]Приложението Zedge :) [/Quote]
Благодарско, ще се пробваме и там!
Някой да ме светне сега, че нещо в настройките не намерих, да си запомням сайтове във вид на иконки на дисплея, без да ги набирам в търсачката всеки път.(angry) В старата версия беше толкова лесно...:|
Благодарско, ще се пробваме и там!
Някой да ме светне сега, че нещо в настройките не намерих, да си запомням сайтове във вид на иконки на дисплея, без да ги набирам в търсачката всеки път.(angry) В старата версия беше толкова лесно...:|
Аз ползвам папки с отметки. Отваряш сайта,натискаш иконата до полето за търсене вдясно(прилича на часовник), ляв бутон - нова папка - начална страница - име на папката. Сайт-ляв бутон-добавяне показалец - от падащото меню на папка избираш желаната папка - отметката горе вдясно до х.
[Quote]Може би вече сте чули за новата социална мрежа [/Quote]
Не, не сме чули!!(whistle) И какво общо има този пост тука !? (angry)
Не, не сме чули!!(whistle) И какво общо има този пост тука !? (angry)
бе човека ти каза, инсталирай Adobe Flashplayer от маркета ;), между другото току що флашнах новия LPS полски, струва ми се, че телефончето стана още по-бързо :)
[Quote]бе човека ти каза,[/Quote]
За кого е този пост ?
За кого е този пост ?