I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Най евтино е от тук във борсата а нов от магазините тук.
А за България кога ще е наличен сандвича че ми омръзна да чакам. по другите места го има отдавна :(
[Quote]А за България кога ще е наличен сандвича [/Quote]
Флашвай през Один до сандвича, няма какво да се чака за България, може да не е скоро. Мина вече цял месец, откакто вече е пуснат ICS, дори и той мина един ъпдейт..
Флашвай през Один до сандвича, няма какво да се чака за България, може да не е скоро. Мина вече цял месец, откакто вече е пуснат ICS, дори и той мина един ъпдейт..
Извенете за въпроса но какво точно преставлява "сандвича" ?;)
Сандвича е новата версия на Андроид операционна система. 4.0 и нагоре.
ICS - Ice Cream Sandwich, та от там.
ICS - Ice Cream Sandwich, та от там.
1. Този телефон пуска ли всякакви видеоформати,както е на компютъра,или има и формати,които не чете,или пуска само картина без звук,или само звук без картина? 2. Кои са тези формати,които не може да пуска? 3. Трябва ли да му се слага лагфикс и нов кернел,както е при галакси с,или този е направен добре и няма нужда?
1. всички
2. -
3. няма нужда. макар че има различни кернели които допълнително биха подобрили перформънса и батерията, но в комбинация с правилния ром...
2. -
3. няма нужда. макар че има различни кернели които допълнително биха подобрили перформънса и батерията, но в комбинация с правилния ром...
S9+
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Винаги се намира видеоформат който не стартира коректно с вградения плеър, затова аз си закупих Vplayer който се справя с форматите с които вградения плеър не успява - колкото и малко да са те. Като цяло музикалният и видео плеърите на Samsung са уникални и съм изключително доволен от тях. Ползвам Samsung Galaxy Note и това е първият ми андроид телефон който има такъв перфектен стоков експириънс, не се нуждая от друг ром или кернел, или от допълнителни приложения допълващи вградени такива - само и единствено от руут.
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Интересно ми е направи ли си труда да пробваш компилация от различни файлови формати и кодировки, за да потвърдиш твърдението си или то е на база 5-те филма които си изгледал на телефона?!?
[B]Няма нужда от такъв тон, нали?[/B] Кажи ми формат, който не може да се пусне.
-- сега ти погледнах предното мнение - аз пък ползвам MX Video и подкарвам всичко, което ми трябва. Да имаш смартфон и да ползваш вградения плейър и "в краен случай" да слагаш друга програмка е смешно. И ще повторя - няма нужда от такъв тон, разбирач.
-- сега ти погледнах предното мнение - аз пък ползвам MX Video и подкарвам всичко, което ми трябва. Да имаш смартфон и да ползваш вградения плейър и "в краен случай" да слагаш друга програмка е смешно. И ще повторя - няма нужда от такъв тон, разбирач.
S9+