I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Аз съм със Soul Movie - от маркета и досега не съм имал проблем. И няма нужда да спорите. Телефона има почти "неограничени" възможности подкрепени от маркета. Т.е. ако нещо не тръгне винаги може да се дръпне необходимия плейър. Но само с вградения няма как да тръгне всичко...
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Например rmvb и някои производни на wmv някои тръгват, други не, явно е въпрос на различна кодировка. Това че ти до сега не си попаднал на файл, който вградения плеър не може да прочете не означава че е всевишен и чете всичко. Поне си направи труда да тестваш както аз направих, за да подплътиш твърденията си с факти, а не да говориш на изуст - разбирачо!
[Quote]Да имаш смартфон и да ползваш вградения плейър и "в краен случай" да слагаш друга програмка е смешно[/Quote]
Ами ако въпросния производител не ми е предоставил достатъчно кадърен плеър естесъвено, че ще потърся алтернатива. А в случая плеъра на самсунг ми върши чудесна работа и има функции които използвам, за разлика от други плеъри, но пък когато не се справи с даден файл се налага да ползвам алтернатива. Не виждам кое е смешното тук?!?
[Quote]Да имаш смартфон и да ползваш вградения плейър и "в краен случай" да слагаш друга програмка е смешно[/Quote]
Ами ако въпросния производител не ми е предоставил достатъчно кадърен плеър естесъвено, че ще потърся алтернатива. А в случая плеъра на самсунг ми върши чудесна работа и има функции които използвам, за разлика от други плеъри, но пък когато не се справи с даден файл се налага да ползвам алтернатива. Не виждам кое е смешното тук?!?
Здравей КуКеР!Моля те за компетентно мнение.От ВИВАКОМ ми предлагат Галакси С2 черен,но с бял капак.Съществува ли такава комбинация или е някакво менте?От Русе съм.Искам черен,но в Русе има само бели.От ВИВА ми е най изгодно.Ако прочетеш това тази вечер,моля те пиши ми на имейла или ми изпрати SMS на 0884 774 606.Благодаря ти предварително!!!
[Quote]От ВИВАКОМ ми предлагат Галакси С2 черен,но с бял капак.Съществува ли такава комбинация или е някакво менте?От Русе съм.Искам черен,но в Русе има само бели.От ВИВА ми е най изгодно.Ако прочетеш това тази вечер,моля те пиши ми на имейла или ми изпрати SMS на 0884 774 606.Благодаря ти предварително!!! [/Quote]
Чесно казано не съм срещал такава комбинация на пазара!:| Най-вероятно на някой му е притрябвало едното от двете за смяна! (whistle) Все пак,ако сще си го купуваш, виж дали фабричната лепенка на кутията не е нарушена - това поне ще е гаранция, че на пазара е пуснато и такова съчетание, което силно ме съмнява! Все пак този проблем може да се реши, като се закупи подсилена батерия 2000 mah която върви в комплект с черен капак. ;)
Чесно казано не съм срещал такава комбинация на пазара!:| Най-вероятно на някой му е притрябвало едното от двете за смяна! (whistle) Все пак,ако сще си го купуваш, виж дали фабричната лепенка на кутията не е нарушена - това поне ще е гаранция, че на пазара е пуснато и такова съчетание, което силно ме съмнява! Все пак този проблем може да се реши, като се закупи подсилена батерия 2000 mah която върви в комплект с черен капак. ;)
В директория на SGS - Повиквания/Доп. настройки/Забрана за разговори/Гласово повикване/Всички изходящи, международни и т.н. има опция за изключване/включване на забраната, но за да се активира въпросната опция телефона иска парола!? Паролата на SIM-картата не действа! Някакви идеи? (whistle)
да не се активира с PIN 2 пробвай
1234
1234
[Quote]да не се активира с PIN 2 пробвай
1234 [/Quote]
Не, не става! Пробвах също така и с 0000 :|
1234 [/Quote]
Не, не става! Пробвах също така и с 0000 :|
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Трябва ти Barring password, която е 4 цифри, ако не я знаеш обади се на оператор да ти нулират паролата става след около няколко часа. При мен се случи така преди време и така оправих нещата.
Romania VF 4.0.3 Update Available! (13/04) Това значи, че до дни ще има ъпдейт до ICS и за другите балкански региони. Който няма търпение да чака да го ощастливи българския оператор, но има продуктов код на Румъния (COA) може да си ъпдейтва до сандвич през Киеса. Успех на престрашили се! :D
Откаде мога да си закупя подсилена батерия 2000 mah