I9100 Galaxy S II

Gold Mobile
Регистриран: 30 юни 2006, 11:22

Re: Samsung Galaxy S II

Мнение от Gold Mobile » 19 май 2012, 11:13

Az si bqh update-nal moq SII do android 4.0, i update mi doide avtomati4no, da vi kaja ne se zaribqvaite i ne mislete 4e kato slojite android 4 i telefona vi shte govori sami4ak, nishto zna4itelno, samo deto shte se zaradvate parviq den 4e telefona vi e s nai noviq andoroid,a faida ot nego kakava? nikakva. Samo shte si blaskate glavite kato vzeme da dava bagove i da vi to4i bateriqta... stoite si mirno s 2,3. NAI DOBRATA VERSIQ ANDROID !!!! IZVINQVAM SE ZA LATINICA

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 19 май 2012, 13:29

[Quote]Здравейте, след много чакане на официален ъпдейт през скапания КИЕС,[/Quote]

Смени си продуктовия код на телефона на COA (Румъния) - има ъпдейт до сандвича. (yes)

Потребителски аватар
TURL
Регистриран: 09 авг 2004, 16:05

Мнение от TURL » 19 май 2012, 13:44

На мен лично батерията със сандвича ми издържа повече отколкото с 2.3.4 :)

solidex
Регистриран: 11 дек 2010, 21:24

Мнение от solidex » 21 май 2012, 11:36

Не съм сигурен, дали не ви се е случвало и на вас, затова го споделям тук. За около година ми се е случвало няколко пъти, всичките сутрин. Телефонът е с изгасен екран и не се включва стандартно с натискане на страничния бутон. След задържане на същия страничен бутон за повече от 9 секунди непрекъснато се включва и зарежда нормално, но понякога това се случва на третия-четвъртия път.

При някой случвало ли се е това, въобще странно изключване на телефона от само себе си. Малко бекграунд - Андроид 2.3.4, нерутнат телефон, без ъпгрейди и смени на РОМ-ове до момента.

Обикновено изключването е след включване на алармата за събуждане и изключването й стандартно без проблеми, съответно загасване на екрана стандартно и оставянето на телефона за час и повече, преди включване отново. Будилникът е един червен от маркета, Alarm Clock. Чудя се, дали той не прави някакви проблеми, но така или иначе будилникът работи постоянно и всяка сутрин ме буди. Чудя се, дали не е и някакъв друг процес, или пък, точно тази сутрин вкарах слушалките и тогава се опитах да го пусна. Старата ми Нокиа понякога забиваше, когато и вкарам буксата със слушалките.

Не ми е проблем по принцип, както казах, за близо година ми се е случвало 3-4 пъти, пристеснява ме единствено от гледна точка на това, някога да ми се наложи примерно да ставам за полет и телефона да ме предаде изключен, без будилник и т.н. Отделно, малко страшничко е да го гледаш "мъртъв", без възможност за никаква реакция в продължение на минути, докато след хард ресет се оправи...

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 21 май 2012, 13:24

[Quote]Не съм сигурен, дали не ви се е случвало и на вас, затова го споделям тук[/Quote]

Мисля, че отговора вече е получен тук : http://www.androidbg.com/forum/topic36801-stranno-izklyuchvane-na-telefona.html (whistle)

solidex
Регистриран: 11 дек 2010, 21:24

Мнение от solidex » 21 май 2012, 17:05

Благодаря, но пуснах темата аз :) Възможните мерки ще ги предприема така или иначе, по-скоро се интересувах от коментари на хора, на които им се е случвало същото, изключване без причина. Целта ми е просто да разбера, дали е нещо хардуерно или чисто софтуерно...

valqka
Регистриран: 16 ное 2010, 08:35

Мнение от valqka » 22 май 2012, 15:42

Сега виждам на sammobile че са пуснали 3 фирмуеъра за България: свободен, ментел и вива.
Някой да е пробвал през KIES или wifi ?
Аз вече ъпгрейднах с один и довечера ще повторя пак с този на вива (тъй като телефона ми е от там)

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 22 май 2012, 15:54

в темата за ъпдейта пише, че вече е започнал през OTA и Kies

chris_christov
Регистриран: 22 май 2012, 16:28

Мнение от chris_christov » 22 май 2012, 16:33

да, започна - 4.0.3. бях с оригинален глобулски 2.3.4 и всичко стана през КИЕС и мина ок. Въпроса ми е как сега в people app да си гледам активността на хората - снимки, действия и т.н. - ЛИПСВАТ тези функции, а предпочитаните контакти са станали една БОЗА - снимките едни пикселизирани - УЖАС голям - искам си 2.3.4 обратно. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ Е!

chris_christov
Регистриран: 22 май 2012, 16:28

Мнение от chris_christov » 22 май 2012, 16:37

Ако през ODIN си сложа чист ICS ще ми се запазят ли контактите и настройките или ще трябва отново да импортирам от Гугъл, после фейса и да ги присъединявам и т.н.? При актуализацията през КИЕС се запазиха и нямах тези грижи.

Отговори