I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
свободния е за Глобул май, завършва на GBL!
И аз вече ъпдейтнах успешно до ICS 4.0.3 през Киес, но имах следния проблем - още при предишния ъпдейт от 2.3.3 на 2.3.4 телефона се рестарираше понякога. сега при втория ъпдейт до 4.0.3 съвсем се бъгна- телефона започна да грее яко и да се рестартира постоянно, тогава реших да направя ресет до фабричните настройки -
след тази процедура телефона се оправи и сега работи супер - поне от първо впечатление.Явно трябва да се ресетира телефона при ъпдейт, за да не се бъгне, иначе е много удобно да се запазят програмите и настройките, но явно така през киеса се омазват нещата.
след тази процедура телефона се оправи и сега работи супер - поне от първо впечатление.Явно трябва да се ресетира телефона при ъпдейт, за да не се бъгне, иначе е много удобно да се запазят програмите и настройките, но явно така през киеса се омазват нещата.
Честит Сладоледен Сандвич на всички собственици на тази невероятна машина със супер гаден UI :D Нека се кефим заедно !!! (SGS II Rooted 4.0.3 ICS Легален)
И аз искам да се върна на 2.3.6 как мога това да го направя?
[Quote]И аз искам да се върна на 2.3.6 как мога това да го направя? [/Quote]
Тук : http://www.androidbg.com/forum/topic35315-kak-da-premina-ot-android-ics-403-do-234.html
Тук : http://www.androidbg.com/forum/topic35315-kak-da-premina-ot-android-ics-403-do-234.html
Имам няколко въпроса:
Инсталираха ми преди няколко седмици андроид 4 на телефона и всичко му е наред, с изключение, че wi fi се свързва по-бавно от предишната версия. Също така на телефонния указател при въвеждане на името при клавиатурата не винаги се показва целия списък. Дали това е, защото не е официалната версия или си е така просто? Другият въпрос е: трябва ли да връщам старата версия, за да упгрейдна до новата?
Инсталираха ми преди няколко седмици андроид 4 на телефона и всичко му е наред, с изключение, че wi fi се свързва по-бавно от предишната версия. Също така на телефонния указател при въвеждане на името при клавиатурата не винаги се показва целия списък. Дали това е, защото не е официалната версия или си е така просто? Другият въпрос е: трябва ли да връщам старата версия, за да упгрейдна до новата?
Хубаво е дя се прави хард ресет след смяна, аз не правих и нямам грижи но минах през ОДИН
Тази сутрин инсталирах V 4.0.3 на моя телефон през WiFi и всичко мина успешно. Работи безупречно и е много удобен.
-
- Регистриран: 03 ное 2006, 15:14
Честит ви ICS - оригинален. Днес се ъпдейтна до 4,0,3. :)
Моите съболезнования. Много е бъгава 4.0.3 да се надяваме на по стабилна версия скоро.