I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
И мен ми е интерсно. Въпреки че бих искал да видя и времето на диспллея. Ако ми покаже за тези 5 дни повече от 4 часа дисплей наистина ще се впечатля адски много.
П.П. Не се заяждам хехе
П.П. Не се заяждам хехе
В тия 5 дни, само се е поглеждало колко е часа на телефона. :D
Абе имат си проблеми с батериите смартфоните, понякога има нужда от рестарт за да спре да точи яко.
Абе имат си проблеми с батериите смартфоните, понякога има нужда от рестарт за да спре да точи яко.
Хехе. Сега се загледах по внимателно в графиката за падането на батерията. Първата половина си е направо права-хоризонтална черта. Тови ми изглежда на "самолетен режим". Както и да е. Факт е че ако телa се ползва само за говорене и то не много може да "избута" 4-4,5 и дори 5 дни. Аз доколкото си спомням съм го докарвал почти до 5 дни но имайте предвид че съм с по-голямата батерия от 2000 mAh.
[Quote]Т'ва с какъв custom rom и kernel си го постигнал (yes) [/Quote]
Никакви ромове и пр. няма. Само офиален фърм през Киеса - полски LQ6 е. Естествено и аз съм със подсилена батерия. (whistle)
Никакви ромове и пр. няма. Само офиален фърм през Киеса - полски LQ6 е. Естествено и аз съм със подсилена батерия. (whistle)
[Quote]Хехе. Сега се загледах по внимателно в графиката за падането на батерията. Първата половина си е направо права-хоризонтална черта[/Quote]
Въобще не е права чертата. Просто при скриншота съм вдигнал малко-по нагоре менюто, та повече приложения да се виждат, които ги има като проценти. :|
Въобще не е права чертата. Просто при скриншота съм вдигнал малко-по нагоре менюто, та повече приложения да се виждат, които ги има като проценти. :|
Колега готин си и не се заяждам. Мнението което си публикувал със скрийншота не са "честни". Много ясно се вижда как през първите 2/3 от периода на разряд на батерията чертата е хоризонтална (хайде почти хоризонтална) и то с равномерен ход. Така изглежда телефона когато е в период на мноого бавна и минимална консумация без да се "пипа". "Самолетния режим" дава такава графика. Последните 1/3 вече телефона е работил "нормално" т.е се е използвал. Много ясно се вижда неравномерния падеж на батерията. По мое мнение телефона първите 2-3 дни е бил включен на "самолетен режим" след което е започнал да се използва. За да ме опровергаеш трябва да публикуваш скрийншот на който се вижда падежа на батерията, контакта с мрежата, будния режим - "awake" и wifi мрежата. Ако не можеш да се сетиш сега ще публикувам актуални мой скрийншотове. Първият от тях е този за който говоря.
П.П Виждаш ли на първия скрийн там където пише "moible network" зелената черта (на малки моменти е сива) е непрекъсната. Т.е телефона е бил закачен за мрежата през целия период на разряда на батерията. Не е влизал в "амолетен режим".
Пиша всичко това за да не се подвеждат останалите колеги във форума. Смея да твърдя че мойте данни които съм дал са напълно отговарящи на истинския живот на батерията (2000mAh) при едно средно по интензитет ползване.
П.П Виждаш ли на първия скрийн там където пише "moible network" зелената черта (на малки моменти е сива) е непрекъсната. Т.е телефона е бил закачен за мрежата през целия период на разряда на батерията. Не е влизал в "амолетен режим".
Пиша всичко това за да не се подвеждат останалите колеги във форума. Смея да твърдя че мойте данни които съм дал са напълно отговарящи на истинския живот на батерията (2000mAh) при едно средно по интензитет ползване.
Какво толкова има да се обсъжда ? То си е проверено много пъти. При нормална употреба със стандартната батерия телефонът издържа 1 ден, от сутринта до вечерта. И на мен ми е показвал 2-3 денонощия, но, за съжаление, това няма нищо общо с действителността.
Според моите наблюдения:
Без значение кой телефон и каква е батерията. Ако се ползва интензивно- кара 1 ден.
Без значение кой телефон и каква е батерията. Ако се ползва интензивно- кара 1 ден.
Към колегата KuKeR :
Ето това са коректно отчетени и представени данни за живота на батерията на Galaxy SII
Трябва да подчертая че това е по-голямата батерия от 2000 mAh. Вижда се че телефона е бил вързан за мрежата през цялото време. Направени са повече от 3 часа дисплей което е приличен даже добър резултат.
Тези които все още се колебаят и ги притеснява батерията нека разгледат поста ми.
Искам да кажа че телефона както може да изкара 4,5 дни така и може да не изкара и 1 ден. За мен време дисплей е основния показател с който може да се отчете живота на батерията. Лош резултата е по-малко от 2 ч. Добър (много добър) резултат е над 3 часа. Отличен резултат е над 4 часа дисплей.
Ето това са коректно отчетени и представени данни за живота на батерията на Galaxy SII
Трябва да подчертая че това е по-голямата батерия от 2000 mAh. Вижда се че телефона е бил вързан за мрежата през цялото време. Направени са повече от 3 часа дисплей което е приличен даже добър резултат.
Тези които все още се колебаят и ги притеснява батерията нека разгледат поста ми.
Искам да кажа че телефона както може да изкара 4,5 дни така и може да не изкара и 1 ден. За мен време дисплей е основния показател с който може да се отчете живота на батерията. Лош резултата е по-малко от 2 ч. Добър (много добър) резултат е над 3 часа. Отличен резултат е над 4 часа дисплей.
Колеги, от няколко дена интернета на Виваком е много бавен! Някой да сподели с кой модем е най-бърз? (whistle)