I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Re: Samsung Galaxy S II
Кажете някоя яка игра за телефона или приложение и т.н. Също така да питам трябва ли да изтегля някаква програма,която да затваря приложения и игри за да не харчи ток батерията? Не че ми дърпа,но все пак да питам!
За яки игри и приложения има много в маркета и не мисля че ти трябва програма за затваряне на приложенията има си вграден таск мениджър и рам чистач. Искам да попитам при всеки ли телефона се зарежда толкова бавно - 50% ми се зареждат за час и половина, хем че ползвам USB зарядно на HTC, което е с output 1 ампер.
Според теб една толкова голяма батерия може ли да се зареди за един час? Телефона се зарежда пълноценно за от 3 до 4 часа. Другите телефони могат да ти изписват след 10 минути, че са на 100%, но това изобщо не е вярно.
-
И аз щях да питам също за бавното зареждане,но ме изпревари:) Сега поне разбрах,че е нормално-едно зареждане ми отнема 3-4 часа!
здравейте,имам проблем с микрофона на тел.чувам едно пръщене в ухото си и то не всеки път ,моля дайте съвет благодаря (beer)
-
Моля ви помогнете-има ли такава програма за отключване на wi-fi мрежи и ако има как се казва и изобщо действа ли? Благодаря предварително!
[Quote]има ли такава програма за отключване на wi-fi мрежи[/Quote]
Не няма. В Маркета е пълно с такива приложения, но са все ментета. ;)
Не няма. В Маркета е пълно с такива приложения, но са все ментета. ;)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравейте,
най-вероятно е хардуерен проблем. Да се уверите, опитайте да се обадите на кол центъра (, защото така или иначе е безплатно) и да видите какво конкретно ще ви препоръчат служителите. Препоръчвам Ви да се обърнете към оторизиран сервиз на Samsung.
най-вероятно е хардуерен проблем. Да се уверите, опитайте да се обадите на кол центъра (, защото така или иначе е безплатно) и да видите какво конкретно ще ви препоръчат служителите. Препоръчвам Ви да се обърнете към оторизиран сервиз на Samsung.
чудя се между този модел и самсунг галаху нехус мнения ? Благодаря предварително ! :)
-
Моля ви помагайте! Сложих телефона снощи да се зарежда към 11 и сутринта към 4 и нещо го извадих от контакта,след което не погледнах дали се е заредил и като станах към 7 видях,че батерията е на 26% на колкото си беше снощи:S Сега го включих започва да се зарежда,но каточели си стои на 26%:( Забравих да пиша,че сутринта някакъв сигнал ме събуди и аз затова го изключих! Но ме е яд,че не погледнах дали е бил зареден(angry) Възможно ли е нещо да ми точи ток толкова,че дори когато е в контакта да не може да се зареди? ОС-81% всичко друго е на минимални проценти! Сега докато пиша го оставих да се зарежда,но изключен-включих го и видях,че е на 30% тоест ок зарежда:| След като го включих и сега е пак на зарядно дисплея светна няколко пъти и съответно изгасва! Но се зарежда! Какво трябва да направя за да спра всички приложения ако е от това де?