I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Re: Samsung Galaxy S II
Определено С2! Най-успешният модел на Самсунг, няма да съжаляваш!
Здравейте , чудя се между samsung galaxy nexus и samsung galaxy S 2. Мнения ? Благодаря предварително . :)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Искам да питам нещо! Като дам изчистване на рам паметта ми изписва,че са спрени 25 приложения иот 400 мб ми пада на 320 и след 2 минути пак се качва на около 400 и същото спрени са 25 приложения:( Всичко е спряно поне според мен де! От вчера пак забелязах,че ми присветва и изгасва от време на време когато си пожелае дисплея:| Дали има нещо наистина,което не мога да затворя или и аз незнам! Вече си мисля да възстановя фабричните настройки-дайте съвет! Иначе батерията ми се струва,че се държи нормално около 2 дни-при нормално ползване!
Здравей, има и друг вариант щом след, като си го почистил USB-то и казваш, че продължава!
Виж си в менюто, възможно е да имаш непрочетени имейли или пък смс-си, календарни записи и други такива събития! Другия вариант е да си го оказал с ненужни приложения, спомни си, кои са последните по-тежки приложения, които си качил, също така внимавай и с качването на динамични тапети, в много от тях има вируси (особенно тези с мацките :D). Ако си качил последно някоя игра и веднага след това е започнал проблема я разкарай! Иначе виж през НАСТРОЙКИ/ПРОГРАМИ/ИЗПЪЛНЯВАЩИ СЕ виждаш, кои програми се изпълняват, изчакваш пак да присветне и оставаш да наблюдаваш трябва да засечеш кое приложение се активира то ще е за секунда след това, ще изчезне, като видиш кое е го разкарваш!
Ако и това не помогне хард ресет възтановяваш всичко после и така!
Дано съм бил полезен с нещо.:)
Виж си в менюто, възможно е да имаш непрочетени имейли или пък смс-си, календарни записи и други такива събития! Другия вариант е да си го оказал с ненужни приложения, спомни си, кои са последните по-тежки приложения, които си качил, също така внимавай и с качването на динамични тапети, в много от тях има вируси (особенно тези с мацките :D). Ако си качил последно някоя игра и веднага след това е започнал проблема я разкарай! Иначе виж през НАСТРОЙКИ/ПРОГРАМИ/ИЗПЪЛНЯВАЩИ СЕ виждаш, кои програми се изпълняват, изчакваш пак да присветне и оставаш да наблюдаваш трябва да засечеш кое приложение се активира то ще е за секунда след това, ще изчезне, като видиш кое е го разкарваш!
Ако и това не помогне хард ресет възтановяваш всичко после и така!
Дано съм бил полезен с нещо.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Ти винаги се отзоваваш и съм ти много благодарен! Да ти кажа честно изтрих доста работи и сега ОС ми е някъде на 33% Но пак като вляза в рам паметта като дам изчисти пак се чистят по 3-4-5 приложения и след малко пак се активират! Е не е както бяха 24-25:) Също и да питам на колко мб е нормално да е рам паметта моята варира между 320-400 и постоянно се мени:| Да те питам и за този хард ресет-какво се прави и как и какво става после с телефона:)
Re:чудя се между samsung galaxy nexus и samsung galaxy S 2.
Samsung galaxy nexus е с малко по голям дисплей но и чуствително по големи физически размери. Samsung galaxy S 2 на мен ми е удобен като големина на дисплей обща големина , визия, хардуер, това е ПЕРФЕКТНИЯ за мен телефон . Не знам Nexus как е наистина откъм хардуер но ако всичко му е същото както го пишат, и искаш една идея по-голям дисплей взимай. В Технополис беше с 50-60 лв. по евтин от галаксито. Глобул ги дават и двата за 620лв. с карта 10лв. за 1 год.
[Quote]този хард ресет-какво се прави и как и какво става после с телефона:) [/Quote]
След ресета телефона губи всичките направени от теб настройки и се връща на заводски такива.
След ресета телефона губи всичките направени от теб настройки и се връща на заводски такива.
На мен в момента ми използва 474мб от рамта и 357мб свободни, но постоянно варира. Не съм замел кеша и 20 приложения ми работят.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Хора споделете къде са произведени галакситата ви! Аз преди малко махнах батерията и се втрещих като прочетох Made in Vietnam by samsung:S Лошо ли е това или няма значение? И друго нещо-може да ме помислите за луд,но сега като се загледах ми се струва,че капачето на батерията е най-бяло,а отстрани пластмасата около целия телефон и говорителчето е малко по-тъмен!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И какво имаш против виетнамците.
Освен ако представата ти е че там има само оризища и американски войници с картечници ;)
И моя е виетнамски и вече 5 месеца не е мръднал за разлика от някои китайско производство.
Освен ако представата ти е че там има само оризища и американски войници с картечници ;)
И моя е виетнамски и вече 5 месеца не е мръднал за разлика от някои китайско производство.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport