I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Това го чета от няколко дни приятел но немога да го направя, искам някой по простичко да ми обясни ако го е правил.(whistle)
[Quote]Как се сменя кода за страната? Някой не знае ли как става това?(whistle) Много искам да си кача 4.1.2(cyber) [/Quote]
Свали си от Маркета това приложение : Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC. С него ще разбереш какви продуктови кодове има телефона ти.
Свали си от Маркета това приложение : Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC. С него ще разбереш какви продуктови кодове има телефона ти.
[Quote]При мен дава че имам само един код не ми дава повече кодове...[B]H3G[/B] МИ Е СЕГА КОДА...(whistle)[/Quote]
United Kingdom (H3G) - H3G - за него все още няма фърм.
United Kingdom (H3G) - H3G - за него все още няма фърм.
Имено аз съм с него, исках да разбера дали ще имя ъпдейт скоро до най новия фърмуер?
[Quote]Имено аз съм с него, исках да разбера дали ще имя ъпдейт скоро до най новия фърмуер? [/Quote]
Следи инфото от линка : http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/
Там вече има пуснати фърмове на желето. Ако не ти се чака, може да си свалиш оттам.
Следи инфото от линка : http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/
Там вече има пуснати фърмове на желето. Ако не ти се чака, може да си свалиш оттам.
Направи си хард ресет, батерията е по добра от на сандвича а аз съм сменил мнго сандвичи :D:D:D
(woo) Леле смятай, само в Китай и Испания има нов 4.1.2 :X(angry)
Дано до края на месеца да пуснат и за другите държави че незнам....(whistle)
Дано до края на месеца да пуснат и за другите държави че незнам....(whistle)
Аз лично съжалявам че минах на 4,1,2 батерията ми пада много - бързо.
Без да се ровя или нещо подобно.
Също не ми казва кой ме търси,не виждам никакъв плюс в 4,1,2 който ми е потребен.
Без да се ровя или нещо подобно.
Също не ми казва кой ме търси,не виждам никакъв плюс в 4,1,2 който ми е потребен.
леле не виждаш кои те търси на телефона с новия JB 4.1.2 наистина ли пич някакви други проблеми има ли ,,има ли плюсове .......................(cyber)
[Quote]Аз лично съжалявам че минах на 4,1,2 батерията ми пада много - бързо.[/Quote]
Ами като не ти харесва, върни се на по-стара версия...(whistle)
Ами като не ти харесва, върни се на по-стара версия...(whistle)