I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
благодаря!!!(beer) ще чакам JB 4.1.2 евентуално ако дойде в България
[Quote]ще чакам JB 4.1.2 евентуално ако дойде в България [/Quote]
Докато дойде в България ще минат още 2-3 месеца. Така че смело флаш през Один препоръчвам.;)
Докато дойде в България ще минат още 2-3 месеца. Така че смело флаш през Один препоръчвам.;)
привет Когато ъпдейтът е наличен, устройството ще Ви уведоми със съобщение на екрана, в случай, че функцията за автоматична актуализация на устройството е активирана. Тогава, ще е необходимо просто да следвате инструкциите на екрана и софтуерът ще се обнови директно през телефона(beer)(beer)(beer)
Ъпдейтът ще може да се направи само през РС софтуера Kies
http://nixanbal.com/samsung-galaxy-s-ii-започва-да-получава-jelly-bean
http://nixanbal.com/samsung-galaxy-s-ii-започва-да-получава-jelly-bean
от самсунг българия ми казаха че ще може и през fi-wi това е тяхна информация
Кога се очаква през Киес за България?
[Quote] Когато ъпдейтът е наличен, устройството ще Ви уведоми със съобщение на екрана, в случай, че функцията за автоматична актуализация на устройството е активирана[/Quote]
Ъпдейта вече е наличен, но само за телефоните, които имат съответния продуктов код за ъпдейта.
[Quote]софтуерът ще се обнови директно през телефона[/Quote]
Не разбрахте ли, че това е сериозен ъпдейт, а не са някакви кръпки и няма как да стане по въздуха, а само през Киеса или флаш през Один?
Изрично е посочено навсякъде: Ъпдейтът ще може да се направи само през РС софтуера Kies.
Ъпдейта вече е наличен, но само за телефоните, които имат съответния продуктов код за ъпдейта.
[Quote]софтуерът ще се обнови директно през телефона[/Quote]
Не разбрахте ли, че това е сериозен ъпдейт, а не са някакви кръпки и няма как да стане по въздуха, а само през Киеса или флаш през Один?
Изрично е посочено навсякъде: Ъпдейтът ще може да се направи само през РС софтуера Kies.
[Quote]Кога се очаква през Киес за България? [/Quote]
След 2-3 месеца най-вероятно.:|
И защо толкова държите да си качите именно фърмове, пуснати за България!?
Полските, руските, скандинавските фърмове например, са доста по-добри като изпълнение.
(whistle)
След 2-3 месеца най-вероятно.:|
И защо толкова държите да си качите именно фърмове, пуснати за България!?
Полските, руските, скандинавските фърмове например, са доста по-добри като изпълнение.
(whistle)
Преди си спомням че имаше някаква програма с която може да се заблуди киеса че си в друг регион и да ти ъпдейтне, някой сеща ли се как се правеше това?
Уф как искам да си кача най новия ъпдейт 4.1.2 ама ме сам немога да се наканя през один, няма ли накой да ми отдели 10 минути да ми помогне да си го кача по скайпа?(whistle):|
Уф как искам да си кача най новия ъпдейт 4.1.2 ама ме сам немога да се наканя през один, няма ли накой да ми отдели 10 минути да ми помогне да си го кача по скайпа?(whistle):|
Ето как:
[Quote]Download Odin3-v1.85.zip > Open It!
ADD PIT File (omap4_all_20110627_emmc.pit) into ODIN > PIT.
Add Your ROM into ODIN > PDA
Turn Off your Phone first
Then goto Download mode by holding
Continue step of the Phone Screen.
Plug in the USB cable > You will notice ODIN recognize it by Yellow filled square .
Click "Start" of ODIN.
[/Quote]
като свършиш всичко това чакаш две минути и си готов, лично аз не искам да го качвам, защото само, ще ми точи батерията а е нищо особенно...по-добре руут.
Тук за мен е най-доброто място за получаване на инфо:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814801
[Quote]Download Odin3-v1.85.zip > Open It!
ADD PIT File (omap4_all_20110627_emmc.pit) into ODIN > PIT.
Add Your ROM into ODIN > PDA
Turn Off your Phone first
Then goto Download mode by holding
Continue step of the Phone Screen.
Plug in the USB cable > You will notice ODIN recognize it by Yellow filled square .
Click "Start" of ODIN.
[/Quote]
като свършиш всичко това чакаш две минути и си готов, лично аз не искам да го качвам, защото само, ще ми точи батерията а е нищо особенно...по-добре руут.
Тук за мен е най-доброто място за получаване на инфо:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814801
Samsung GALAXY S22 Ultra