I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Влезнах в app usage и там ми показва, кои активни приложения, колко ток ми ядат и един тапет имаше там, който въобще не съм го активирал, от тези динамичните с мацките и го разкарах. При самия деинстал системата спря, просто каза че не отговаря. Сега се оправи и тапета е разкаран. А на phone radio защо ми показва, че има консумация след, като въобще не съм го ползвал?
Ето как помагат в андроид форума!!! Не знам там комплекси ли избиват модераторите, но ми заключиха темата и отговора беше такъв, където и баба ми го знае!:D
[Quote]Направи хард ресет, формат на паметта и на картата. За последно префлашваш ако не се е оправил, и ако пак го направи - сервиз. И ползвай търсачката!
Последно редактирано от degman (Днес 11:59:28)
[/Quote]
Линк няма да поставям, защото няма смисъл...
Кукер благодаря, мисля, че се оправи.:)
Ето как помагат в андроид форума!!! Не знам там комплекси ли избиват модераторите, но ми заключиха темата и отговора беше такъв, където и баба ми го знае!:D
[Quote]Направи хард ресет, формат на паметта и на картата. За последно префлашваш ако не се е оправил, и ако пак го направи - сервиз. И ползвай търсачката!
Последно редактирано от degman (Днес 11:59:28)
[/Quote]
Линк няма да поставям, защото няма смисъл...
Кукер благодаря, мисля, че се оправи.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Повечето в Андроид форума са професори по калдаръмно право, затова ако има нещо на по достъпен език тук ще ти се обясни:)(whistle)(cyber)(yes)
И азще го кача това приложение да видя кое ми папка ресурсите неоснователно:)
И азще го кача това приложение да видя кое ми папка ресурсите неоснователно:)
Off-topic:
[Quote]Повечето в Андроид форума са професори по калдаръмно право[/Quote]
Лафа ми хареса и е на място.(yes) преди андроид форума беше по-приятно място, но сега се е превърнал на гестаповско сборище, на един юзър се падат по двама модератори, като в българския парламент...:D Харесвам правилата, но когато те самите ги нарушават не се санкционира от никого. Там вече няма да пиша даже, ще помоля да ми изтрият профила.:)
Сега по темата:
Телефона ми работи перфектно, не се е рестартирал повече, за всеки случай, ще му направя един хард ресет, ако и това не помогне, ще връщам на по-стара версия на андроид и това е. Възможно е да пуснат ъпдейт с поправка на бъга и тогава, ще флашна отново.
[Quote]Повечето в Андроид форума са професори по калдаръмно право[/Quote]
Лафа ми хареса и е на място.(yes) преди андроид форума беше по-приятно място, но сега се е превърнал на гестаповско сборище, на един юзър се падат по двама модератори, като в българския парламент...:D Харесвам правилата, но когато те самите ги нарушават не се санкционира от никого. Там вече няма да пиша даже, ще помоля да ми изтрият профила.:)
Сега по темата:
Телефона ми работи перфектно, не се е рестартирал повече, за всеки случай, ще му направя един хард ресет, ако и това не помогне, ще връщам на по-стара версия на андроид и това е. Възможно е да пуснат ъпдейт с поправка на бъга и тогава, ще флашна отново.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Колеги незнам, какво става, телефона ми беше зареден на 100% пуснах си wi-fi и за секунда си отместих погледа и телефона се изключи. Да, но вече не иска да се включи. Махнах батерията и пак я сложих, и нищо. Вчера му направих хард ресет и уж нямаше никакви проблеми, уж се оправи...телефончето ми умря :S . Има ли начин да се съживи? Вече си мисля, че може да е от батерията, защото понякога след хубаво зареждане и след профилактичен рестарт от моя страна от 100% отива на 50-60% незнайно, защо. :| Никога не съм имал проблеми с телефона, какво му става сега?!?
Между другото махах му и картата пак го пусках, нестава. Чистих и картата с фабрични пак нестава... Във сервиз дали, ще направят нещо по въпроса имам няколко месеца гаранция още? Ако се оправи и го руутна дали, ще се оправи този бъг? Вече незнам дали е бъг или батерията се е скапала.
пп. Да вметна, че писах и в андроид форума отново за проблема, но ако и този път модовете ми се направят на ощипани бабички за мен тамошния форум остава безмислен, и ще ги накарам да ми изтрият профила!
Между другото махах му и картата пак го пусках, нестава. Чистих и картата с фабрични пак нестава... Във сервиз дали, ще направят нещо по въпроса имам няколко месеца гаранция още? Ако се оправи и го руутна дали, ще се оправи този бъг? Вече незнам дали е бъг или батерията се е скапала.
пп. Да вметна, че писах и в андроид форума отново за проблема, но ако и този път модовете ми се направят на ощипани бабички за мен тамошния форум остава безмислен, и ще ги накарам да ми изтрият профила!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Най-добре намери някой с такъв телефон и пробвай с неговата батерия. Ако не е от батерията едва тогава го носи в сервиз.
здравейте някакво инфо за Jb 4.1.2 официален за SGS2 кога ще го пуснат(beer)(beer)(beer)
[Quote]здравейте някакво инфо за Jb 4.1.2 официален за SGS2 кога ще го пуснат [/Quote]
Добре де, нали миналата седмица надълго и нашироко дискутирахме този въпрос с вашата светла личност!? Официален ъпдейт вече е пуснат на 23 януари 2013 г. Сваляйте си от тук http://www.hotfile.com/dl/190226031/b214985/I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP.zip.html и си флашнете през Один. (no)
Добре де, нали миналата седмица надълго и нашироко дискутирахме този въпрос с вашата светла личност!? Официален ъпдейт вече е пуснат на 23 януари 2013 г. Сваляйте си от тук http://www.hotfile.com/dl/190226031/b214985/I9100XWLS8_I9100FOPLS3_FOP.zip.html и си флашнете през Один. (no)
Имах още една С2-ка, но я подарихме на роднините и сега няма, кой да търся със същия телефон, всички, които познавам са на next level С3. Иначе телефона тръгна, но отново батерията от напълно заредени 100% сега е на 45%, като съм играл на Death Dome само 10 минути, абе направо разкош. Нито съм си оказал телефона с някакви приложения да кажеш, най-вече игри и основните приложения свързани с моята работа и тези за социалните мрежи! Забелязах, че и двата пъти, като ми направи този проблем се опитвах да се свържа с wi-fi, а незнам дали знаете, но има проблем с този модел при свързването му с рутер необяснимо, защо. Трябва да се рестартира за да тръгне wi-fi. Не съм го руутнал все още, защото незнам, какво му е на телефончето, а знам, че трябва да е без никакви софтуерни и хардуерни проблеми! Сега го сложих да се зарежда пак, че тъкмо погледнах и съм на 38%.:S
Поръчах му тази батерия за, която @Кукер каза и дано проблема да е от батерията а не нещо по-сериозно.:|
Поръчах му тази батерия за, която @Кукер каза и дано проблема да е от батерията а не нещо по-сериозно.:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Кuker Вашата светла личност е мн.раздразнителена споко питам за официално за България не съм казал че искам да флашвам .Благодаря ви все пак
Е не, @KuKeR винаги помага с, каквото може и е свестен. И да се е подразнил то това е от факта, че до преди два-три дена се дискутираше този въпрос, просто трябва да прочетеш една страница назад всички мнения и, ще ти се изясни всичко. Ползвай Один, няма дертове.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra