I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Официално ли е?,че нещо не излиза[/Quote]
Фърма е официален. Сега вече кога ще го пуснат операторите, те си знаят. :|
Фърма е официален. Сега вече кога ще го пуснат операторите, те си знаят. :|
Ок.мерси за инфото (beer)(yes)
Samsung България разпространи следното съобщение - Привет, в България ъпдейтът се разпространява поетапно чрез Samsung Kies.
Но ми се струва че послъгват нещо , за това питам има ли някой с българска версия на телефона който да го е упдейтнал през киес от началото на седмицата.
Но ми се струва че послъгват нещо , за това питам има ли някой с българска версия на телефона който да го е упдейтнал през киес от началото на седмицата.
Все още май няма никой официално да е ъпдейтнал мисля и аз,че послъгват малко,и на мен ми казаха че е пуснат,ама не разбрах дали само през киес ще става ъпдейта или ще може и по другия начин(beer)(beer)(beer).Ще чакаме
като неискате ОДИН чакайте още .......................................................
Здравейте,ъпдейта за SGS2 4.1.2 вече е наличен,може да се тегли (beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
най-после,
благодаря,
благодаря,
От къде ако не е тайна ? (cyber)
По въздуха. Просто влизаш в актуализация на устройството и при напълно заредена батерия го теглиш през рутера у вас, че си е голям 414мб.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ох, ако трябваше да чакам досега желето да дойде в БГ щях прав да си умра. Те другият месец от Гугъл ще вадят лимоните вече ние тепърва се радваме на JB. Дали ще го ъпдейтна от телефона, дали през Один, дали през рековъри все тая, важното е да сме в час с времето.