I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 01 май 2013, 00:13
Re: Samsung Galaxy S II
Пробвах и на светло, ама пак не работи.
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Функцията работи по следният начин. Когато изтече времето, зададено от настройките, за продължителност на осветлението на дисплея, предната камера \"засича\" дали очите са насочини към екрана и ако това е изпълненно, удължава времето за светене. При това, горе в ленатата се появява една иконка с формата на око. Всичко това се случва само при условие, че камерата успее да разпознае погледа ти. Трябва да е светличко и да си точно над/срещу дисплея. За да тестваш, дали наистина работи или не, просто настрой времето на дисплея на най-малкото възможно и се звери срещу телефона. Ако не бачка рестартирай и пак опитай. Ако отново не работи опитай с преинсталиране на софуера. И все пак, ако отново не бачка, подай оплакване до поддръжката на Самсунг. Надявам се, че съм ти бил полезен и да успееш да си оправиш проблема :)
-
- Регистриран: 01 май 2013, 00:13
Благодаря за помощта! Успях да си оправя проблема. Вече функцията си работи нормално. (beer)
здравейте,с какво гледате телевизия( кои плеар) пример втв при мен не става мерси!!!(beer)
Има вече излязла версия I9100XWLSW ,която е по-нова от LSS.
Здравейте, искам някой да ми каже каква е разликата между Android 2.3 и Android 4, от какво се лишава по-старата операционна система от по-новата.Също някой, да отбележи минусите на този смартфон. :)
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[Quote]Здравейте, искам някой да ми каже каква е разликата между Android 2.3 и Android 4, от какво се лишава по-старата операционна система от по-новата.Също някой, да отбележи минусите на този смартфон. :)[/Quote]
Тоест. Искаш някой да ти обясни специално на теб, кое какво е, понеже те мързи да седнеш и да прочетеш. В тази тема има стотици мнения за плюсове, минуси, разлики, прилики и всевъзможни неща. Хората, които се интересуват по даден въпрос, търсят всевъзможна информация и накрая си изграждат правилно мнение (правилно за тях самите и от конкретната им гледна точка). Другите, които искат някой да им даде отговорите наготово, много често не са доволни от това, което научават и накрая влизат в разни безсмислени спорове...
Тоест. Искаш някой да ти обясни специално на теб, кое какво е, понеже те мързи да седнеш и да прочетеш. В тази тема има стотици мнения за плюсове, минуси, разлики, прилики и всевъзможни неща. Хората, които се интересуват по даден въпрос, търсят всевъзможна информация и накрая си изграждат правилно мнение (правилно за тях самите и от конкретната им гледна точка). Другите, които искат някой да им даде отговорите наготово, много често не са доволни от това, което научават и накрая влизат в разни безсмислени спорове...
[Quote]Също някой, да отбележи минусите на този смартфон. [/Quote]
Всеки смартфон и въобще устройство си има плюсове и минуси! Също така има доволни и недоволни потребители. Аз все още работя с този телефон и съм доволен от него. Е имал съм проблеми, но всичко се решава с четене, така че ако си решил да го купуваш не се замисляй. Купуваш а после четеш ето тук:
http://www.androidbg.com/forum/forum53-samsung-galaxy-s-ii-sgs-2.html
И като четеш не прави теми, които се дублират, ползвай търсачката всичко има! ЧЕТИ!
Всеки смартфон и въобще устройство си има плюсове и минуси! Също така има доволни и недоволни потребители. Аз все още работя с този телефон и съм доволен от него. Е имал съм проблеми, но всичко се решава с четене, така че ако си решил да го купуваш не се замисляй. Купуваш а после четеш ето тук:
http://www.androidbg.com/forum/forum53-samsung-galaxy-s-ii-sgs-2.html
И като четеш не прави теми, които се дублират, ползвай търсачката всичко има! ЧЕТИ!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Има нова актуализация!!!