I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Телефона е купен от Плесио! Промяната е страхотна вече нямам галакси 2 а 3 е визуално!!!
Твоя да не е С2+? Какъв ъпдейт получи, под какъв номер?
Това е 4.1.2, тоя ъпдейт забравих кога съм го получил вече.:D
Това е 4.1.2, тоя ъпдейт забравих кога съм го получил вече.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Здравейте!Ъпдейтнах си С2то до в.4.1.2 и все едно че имам С3.Супер е!!!
Преди време имаше тема за по - старите устройства с iOS, как могат да се превърнат в добра система за наблюдение в къщи. Исках да попитам има ли подобен софтуер и за андроид базирани устройства? Не съм много наясно с тези неща, но понеже скоро С2 - та ми, ще излиза от употреба и си мислех дали пък да не мога да я ползвам за нещо подобно?!?:| Ако някой има някаква идея нека да сподели.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Samsung Galaxy S II
Здравейте,пичове!Отдавна не съм писал тук и искам да ви попитам коя е последната версия на Андроид за S II.Aз съм с доста остаряла 4.0.3.Ако може да дадате файла за последната версия и някакви напътствия за инсталиране,да не взема да объркам нещо.:D Благодаря предварително!
Искам да попитам на, какво се дължи подуването на батерия която е на 6 - месеца? Преди половин година а може и по - малко имах проблем с батерията падаше супер бързо. Смених я с нова оригинална на Самсунг и отново започна да пада бързо. Днес реших да я извадя и забелязах, че е започнала да се подува. На всеки 6 месеца ли трябва да купувам батерии за тия телефони? Някой има ли подобен проблем? Нека да сподели. Много активно си ползвам телефоните, но за мен не е нормално нова батерия да започна да я зареждам по два пъти на ден след 6 месеца употреба!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
В момента ползвам с3 и когато го ползвам с часове за нет или 3д игри батерията пада бързо и после само разговори но ме издържа до вечерта. Купих друга батерия но тя се представя по е от оригиналната. А за подуването на батериите то обикновено се случва след многократно зареждане/ разреждане и подсказва че е изтекъл живота на батерията.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Батериите които се продават се представят ПО СЛАБО от оригиналните.
Ама аз си купих оригинална батерия за С2, при това от тия подсилените! Тя върви със заден капак. Взех я от dice.bg. Държеше ми по два дни с яко натоварване и от скоро също започна да пада бързо. Нищо не съм качвал, което да не ползвам, като приложения..даже разкарах повечето и пак. Не е нормално за 6 месеца оригинална батерия да се надуе, колкото и да се ползва!
п.с. Сега се сетих, че преди месец ми изгоря зарядното докато зареждах телефона, и изпуши. Тогава ми правеше впечатление, че телефона и зарядното много загряваща при зареждане, но не обърнах внимание. Сигурно преди да изгори му е подавано повече напрежение системно и от това се е скапала батерията в последствие. Това ще е друго не ми идва на акъла.:)
п.с. Сега се сетих, че преди месец ми изгоря зарядното докато зареждах телефона, и изпуши. Тогава ми правеше впечатление, че телефона и зарядното много загряваща при зареждане, но не обърнах внимание. Сигурно преди да изгори му е подавано повече напрежение системно и от това се е скапала батерията в последствие. Това ще е друго не ми идва на акъла.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[B]Днеска някакъв ъбдейт ми даде[/B], някой знае ли за какво е ? Инсталирах го и гледам пак е [B]4.1.2[/B], но [B]сега работи по стабилно и плавно телефона[/B](whistle):| надявах се да стане [B]4.3[/B] ама уви....дали ще има за нас [B]4.3 [/B]или само до [B]4.1.2[/B] ще си останем...:P:D;)