I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
Re: Samsung Galaxy S II
Нилтив,чак по 1гб ме съмнява,гледам ЛГ 2Х,игрите са му средно по 50мб(съдя по това),но те все още се развиват за двуядрен процесор,нищо чудно да станат по-големи,но максимум до 200-300мб(разсъждавам пред публика,не ме съдете ако греша) и все пак бих препоръчал на бъдещите собственици да ти послушат съвет,защото смартфон от такъв клас,без много памет и без дейта план си е пълна загуба на парите..
Именно затова не ми допадат HTС-тата, нямат вътрешна памет. Откъде мога да си купя 32гб флаш памет от клас 6 нагоре, и колко струват де
-
Aми виш в amazon.co.uk са най-ефтини,ще ти излезе стотина лев,ако питаш мен по-добре прежали още малко пари и си вземи клас 10,все пак ти трябва добра карта за такъв телефон :) Трябва ти скорост за игрите ;)
1200лв за Galaxy II? Трябва да е много добър, щом струва колкото три лаптопа HP Presario CQ56 !
E колко да струва? А и цената ще падне след някой друг месец. Ясно е че който го иска още в началото ще плати повечко.
По тази логика - Айфоун 4 по - добър ли е от три лаптопа HP Presario CQ56? :)
По тази логика - Айфоун 4 по - добър ли е от три лаптопа HP Presario CQ56? :)
-
Да ти имам логиката,а я кажи сега комплект лети джанти O.Z. ми излезнаха 1800,колко пъти са по-добри от долопосочение лаптоп?
-
А относно цената на телефона 1200 е със САМОЛЕТ дисплей,за нашата мила родина казват,че щял да бъде с ЕЛСИДИ,разликата в цените на нексуса с елсиди и нексуса със самолета е 200лв,надявам се да им и подобна разлика в цените на галаксито,че си ебало меча..
-
А относно цената на телефона 1200 е със САМОЛЕТ дисплей,за нашата мила родина казват,че щял да бъде с ЕЛСИДИ,разликата в цените на нексуса с елсиди и нексуса със самолета е 200лв,надявам се да им и подобна разлика в цените на галаксито,че си ебало меча..
-
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Изтрий си мненията, и пиши по културно.
1200 лева за телефона е нормално като цена, тъй като всички топ модели на почти всички производители, са с такава цена при пазарната им премиера.
За всички,
[B]освен [B]Сащ[/B] и Канада [/B]
телефона ще бъде със сензорен дисплей изработен по [B]Super Amoled plus [/B]технологията.
От тук следва извода че и за нашата татковина ще е с по-съвременната технология.
1200 лева за телефона е нормално като цена, тъй като всички топ модели на почти всички производители, са с такава цена при пазарната им премиера.
За всички,
[B]освен [B]Сащ[/B] и Канада [/B]
телефона ще бъде със сензорен дисплей изработен по [B]Super Amoled plus [/B]технологията.
От тук следва извода че и за нашата татковина ще е с по-съвременната технология.