I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
...и от там с DHL в София
... но смятам ,че другата седмице ще го държа в ръцете
... но смятам ,че другата седмице ще го държа в ръцете
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Аз го имам от близо година и не е мръднал дисплея. Вечер си почива телефона заедно с мен: )
За първи път чувам че има изгаряне на дисплея.
За първи път чувам че има изгаряне на дисплея.
Виж в гугъла, напиши samsung galaxy burn in, буквално всеки трети или червърти е засегнат.Във форума за нормалното галакси някой също се беше оплаквал. Имам и много приятели така. Но това се получава при прекомерна, практически почти денонощна, експлоатация.Живота на самолед е по-малък от лсд дисплеите. При нормална експлоатация няма проблеми, защото реално никой не си ползва телефона над 2-3 години.(Някъде по форумите четох, че максималният живот на самолед е 3-4 години, но не вярвам на нищо от форумите по нета на 100%)
Та кой е ползвал 3-4години S.Amoled дисплей , че се е изказал толкова категорично :D То сигурно зависи и на какъв "брайтнес" го джиткаш , ако е винаги на маХ ... а и след 3,4 години дисплеите за S2 ще струват сигурно 30-40 еврА в ибея в комплект с метален панел/капак ;)
Не ми се струва особено норм,ално човек да даде 1000+ лв за телефон и да го ползва само 2 години.:)
Още повече, че двуядрените са достатъчно мощни за гладка работа на флаш, например, за гледане на филми и т.н. - ако човек не играе игри, за какво му е да го сменя.:)
Иначе по-скоро бих се учудил, ако не са по-малко издържливи от TFT - в крайна сметка навсякъде се наблюдава все същото - всичко ново е направено да изкарва по-малко време.(no)
Още повече, че двуядрените са достатъчно мощни за гладка работа на флаш, например, за гледане на филми и т.н. - ако човек не играе игри, за какво му е да го сменя.:)
Иначе по-скоро бих се учудил, ако не са по-малко издържливи от TFT - в крайна сметка навсякъде се наблюдава все същото - всичко ново е направено да изкарва по-малко време.(no)
А как стои въпроса с HDMI преходника, ще го има ли в комплекта, или ще трябва да се купува отделно?
В едно ревю казаха, че ще струва 35$
Виждал съм ОЛЕД дисплей на СГС работил 2 години НОНСТОП(мостра в магазин)... като го сравних с моя, нямаше разлика в яркост,цветове и контраст, но статичните неща наистина бяха оставили силует(часовника в нот. бара). Но тая мостра работи на макс яркост две години. А в същия магазин имаше и айфоун 4, който също не е спиран от много време. Той нямаше "прегоряло", но много беше избледнял, като го сравнихме с на един познат 4-ката. Но това са телефони, дето работят по година - две без спиране с усилена подсветка.
П.С. :D Да със сигурност няма как СГС да е работил 2 години :D Само как лети времето...
П.С. :D Да със сигурност няма как СГС да е работил 2 години :D Само как лети времето...
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Интересна работа-как ще да е работил две години, като е пуснат на пазара преди по-малко от една (whistle)
И аз това забелязах и се зачудих :S