I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Samsung Galaxy S II
Много добра цена за свободна продажба ;)
1029лв продават старото галакси с;), някой пак не е разбрал:D
Стария модел в Германос не го продавали вече от 1-2 месеца! Аз изрично питах за новия модел. Момата ми отговори, че не съм аз първия, който пита за тоя модел. Мисля, че грешка няма, но цената също малко ме смущава! (whistle)
при свързване с киеса всичко е ок - мога да качвам и свалям файлове от и на телефона.
Обаче когато отида на samsung apps- там няма даден този телефон в прозореца с подменюто и ми дава информация че не е свързан. Може ли някой да ми помогне да разбера това - може би затова не ми дава ъпдейтите. Но пък иначе правя връзката между телефона и компа :S:|
Обаче когато отида на samsung apps- там няма даден този телефон в прозореца с подменюто и ми дава информация че не е свързан. Може ли някой да ми помогне да разбера това - може би затова не ми дава ъпдейтите. Но пък иначе правя връзката между телефона и компа :S:|
-
Още Данни за [B]Samsung Galaxy S II [/B]:
[B]Батерия -Li-Ion 1650 mAh [/B]
[B]Време на готовност : 710 ч (2G) / 610 ч (3G) [/B][B]
Време на разговор: 18 ч 20 мин (2G) / до 8 ч 40 мин (3G)[/B]
[B]SAR - 0.16 W/kg [/B]
[B]Батерия -Li-Ion 1650 mAh [/B]
[B]Време на готовност : 710 ч (2G) / 610 ч (3G) [/B][B]
Време на разговор: 18 ч 20 мин (2G) / до 8 ч 40 мин (3G)[/B]
[B]SAR - 0.16 W/kg [/B]
Подозирам, че изисква регистрация в Самсунг Апс. В самото начало ни сподели, че апарата ти е предлагал някаква регистрация във въпросния Апс.....
регистрирана съм...получавам то ва : ssamsung apps service through Kies is not supported on Android OS due to Google 's policy" Е,някой може ли да обясни???
очевидно не е възможно да се зареждат през компютър. през приложението в телефона не става ли?
иначе дистанционно инсталиране на програми може да правиш директно през market.android.com.
иначе дистанционно инсталиране на програми може да правиш директно през market.android.com.
-
Благодаря,
с тези нови данни телефона става с най-дълги разговори от Андроид предложенията.(whistle);)
[B]Чилко[/B], кога очаквате да се сдобиете с телефона за да му направите ревю в Мобилебългария?
Интересно ми е да чуя и вашите впечатления.
с тези нови данни телефона става с най-дълги разговори от Андроид предложенията.(whistle);)
[B]Чилко[/B], кога очаквате да се сдобиете с телефона за да му направите ревю в Мобилебългария?
Интересно ми е да чуя и вашите впечатления.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]регистрирана съм...получавам то ва : ssamsung apps service through Kies is not supported on Android OS due to Google 's policy" Е,някой може ли да обясни???
[/Quote] Киес е софтуер за свързване на Самсунг у-ва с PC, екстрите в него за ъпдейти и програми, са си част от това Windowsко творение на самсунг :)
[/Quote] Киес е софтуер за свързване на Самсунг у-ва с PC, екстрите в него за ъпдейти и програми, са си част от това Windowsко творение на самсунг :)